Kanunsuz Topraklar dizisinin setinde koronavirüs paniği

Kanunsuz Topraklar dizisinin setinde koronavirüs paniği

Fox TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ardından yine Fox ekranlarında yer alan bir başka dizi Kanunsuz Topraklar'ın setinde de koronavirüs vakalarıyla karşılaşıldı. Dizi oyuncularından Başak Parlak ve Doğaç Yıldız'ın test sonuçları pozitif çıkınca set ekibi ve oyuncular endişe yaşadı.

Cevdet Mercan’ın yönettiği, Can Sinan’ın senaristliğini yaptığı Kanunsuz Topraklar dizisi setinde koronavirüs krizi yaşandı. Dizinin oyuncularından Doğaç Yıldız ile Başak Parlak'ın testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Dizi çekimine ara verildi. Kanunsuz Topraklar dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanmama ihtimali bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Fox TV'nin Kanunsuz Topraklar dizisinin ekibine katılan Başak Parlak, setlerle buluştu ve ekranlarda yeniden göründü. Bahar isimli karakteri canlandıran oyuncu, yeniden döndüğü sette koronavirüs talihsizliği yaşadı.

Yapılan testler sonucunda dizinin bir başka oyuncusu Doğaç Yıldız ile birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Başak Parlak, kendisini karantinaya aldı.

Dizinin çekimleri de durdurularak tüm ekibe testler yapıldı.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmekte. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) adında zengin bir adam. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden, beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır. Malik Bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülür. Gülfem, ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmekte.

KANUNSUZ TOPRAKLARIN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncuları arasında;

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan yer alıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR'IN KARAKTERLERİ

Davut
(Uğur Güneş)

Gülfem
(Esra Bilgiç)

Ali Gelik
(Necip Memili)

Yavuz
(Kaan Taşaner)

Malik
(Murat Daltaban)

Kevser
(Onuryay Evrentan)

Behice
(Eylül Su Sapan)

Fikriye
(Serdem Paçal)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN