Settar Tanrıöğen'in tedavisiyle ilgili kritik gelişme: Taburcu olmayacak

Settar Tanrıöğen'in tedavisiyle ilgili kritik gelişme: Taburcu olmayacak

Geçen ay beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki oyuncu Settar Tanrıöğen’in iyileşme sürecinin beklendiğinden daha yavaş ilerlediği öğrenildi. Doktorlar, oyuncunun taburcu edilmesini ertelerken, Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti'nin iki bölümünde daha yer alamayacağı belirtildi.

Fenomen televizyon dizisi Kızılcık Şerbeti'ndeki "Abdullah" rolüyle gündemden düşmeyen oyuncu Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisine 26 Ocak Cuma gününden beri Ataşehir’deki Acıbadem Hastanesi’nde devam ediliyor.

Birer gün aralıkla 2 kez ameliyat edilen 61 yaşındaki usta oyuncu hastanedeki 4. haftasını tamamlamak üzereyken, Tanrıöğen’in normalde bu cuma taburcu olması bekleniyordu.

2 BÖLÜM DAHA DİZİDE YOK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen oyuncunun bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi.

Ziyaret yasağı olan oyuncunun önümüzdeki 2 bölüm daha “Kızılcık Şerbeti”nde olmayacağı kesinleşti. İleriki bölümler için de Settar Tanrıöğen’in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edilecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN