Sevil Atasoy'dan olay yaratacak itiraf: 'Evliyken eşimi terk edip sevdiğim adama kaçtım'

Sevil Atasoy'dan olay yaratacak itiraf: 'Evliyken eşimi terk edip sevdiğim adama kaçtım'

Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, katıldığı programda özel hayatına ilişkin bir itirafta bulundu. Ünlü isim ilk evliliğini babasının zoruyla yaptığını itiraf ederek evlendiği adamı terk edip kızının da babası olan Faruk Atasoy'a kaçtığını anlattı.


YouTube programı “Haber Bahane”ye konuk olan PROF. Dr. Sevil Atasoy, özel hayatına ilişkin samimi itiraflarda bulundu. Atasoy, konu baba baskısına gelince ilk evliliğini babasının zoruyla yaptığını ancak zorla evlendiği adamı terk ederek kızının da babası olan Faruk Atasoy'a kaçtığını söyledi.

"BABAM DA ADLİ TIP UZMANIYDI, AKŞAM SAATLERİNDE KIZININ DIŞARIDA OLMASINI İSTEMEZDİ"

Babasının ortaokuldan beri flört ettiği Faruk Atasoy'u solcu olduğu için istemediğini söyleyen Sevil Atasoy, “Çok erken yaşta evlenmemek lazım. Benim üzerimde baba ve çevre baskısı çok fazlaydı. Babam da adli tıp uzmanıydı, o yüzden akşam kızının dışarıda olmasını istemezdi. Bir gece bile bir arkadaşımın evinde kalmadım. Baba evinden kaçmak için evlendim ama doğru değildi. O da çok kısa sürdü.” dedi.

BENİ VALİZLE GÖRÜNCE NEREDEYSE DÜŞÜP ÖLECEKTİ

Sevil Atasoy, kızı Selin Atasoy'un babası olan Faruk Atasoy'a nasıl kaçtığını ise şöyle anlattı: “Babam, ortaokuldan beri flört ettiğim kişiyi (Faruk Atasoy) solcu olduğu için istemedi. ‘Komüniste kız vermem’ dediği için sevdiğim adamla değil, başkasıyla evlendim. Ama sonra Faruk’a geri döndüm ve kızımız oldu. Faruk için de, benim için de o süreç çok zordu. Ben ilk eşimle evliyken valizimi alıp sevdiğim adama kaçtım. Ankara’da öğrenci evinde kalıyordu, karşısında beni valizle görünce neredeyse düşüp ölecekti."


ÜÇ KEZ EVLENDİ, FARUK ATASOY'A GERİ DÖNDÜ

Sevil Atasoy, ikinci eşi Faruk Atasoy’dan da boşandığını ve üçüncü kez evlendiğini, ancak ondan da ayrılarak Faruk Atasoy'a geri döndüğünü söyledi. “Üç kez evlendim, şu an yine ikinci eşimle birlikteyiz. Birlikte tatile gidiyoruz ama evlilik yok.” diyen Atasoy, Faruk Atasoy'u çok zeki ve kadından anlayan bir erkek olarak nitelendirdi.

"FARUK ÇOK ZEKİ VE KADINDAN ANLAYAN BİR ADAM"

Atasoy ikinci eşini "kadından anlayan erkeklerden" diye tarif ederek "Hayat uzun yıllar sonra bizi birleştirdi. Faruk çok zeki bir adam. Benim evlilik konumu hiç dile getirmemişti. Kadından anlayan erkekler var, Faruk da öyle biri.” dedi.

"KİBİRLİ VE EGOLUYUM"

Hayatındaki insanları kıskanmadığını belirten Sevil Atasoy, “Kibirli ve egoluyum. Benden daha iyisini bulamayacağı için karşımdaki insanı kıskanmam” ifadelerini kullandı.

"ROMANTİZM BANA İTİCİ GELİYOR"

Atasoy, hayatı boyunca kimseye "seni seviyorum" demediğini de sözlerine ekleyerek “Aşk filmi izlemiyorum, ağlamıyorum, ‘Seni seviyorum’ dediğimi hatırlamıyorum. Beraber oturuyorsak, sana yemek yapıyorsam, birlikte zaman geçiriyorsam seviyorum demektir. ‘Seni seviyorum’u duymayı da beklemiyorum. Çok romantik bir adamla beraber olamam. Romantizme inanmadığım için bana itici geliyor.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN