Şeyma Subaşı Acun'a golü attı! 2. kez nikah masasına oturuyor! İşte düğün tarihi

Şeyma Subaşı Acun'a golü attı! 2. kez nikah masasına oturuyor! İşte düğün tarihi

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı iş insanı Meedo ile yeni bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı, sonunda sevgilisini nikah masasına oturtmaya ikna etti. Subaşı, sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaştı. Bakın Şeyma Subaşı ne zaman evleniyor?

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra tekrar evlenme kararı aldı. 2. kez nikah masasına oturacak olan ünlü fenomen düğün davetiyesini sosyal medya hesabından yayınladı.

meedo.jpg

ŞEYMA SUBAŞI DÜĞÜN TARİHİNİ VERDİ

Mısırlı iş insanı Meedo ile bir küs bir barış ilişki yaşayan Şeyma Subaşı, geçen yıllarda nikah masasından dönmüştü.

seyma.jpg

Tekrar barışan ikili bu kez evlenme kararı aldı. Uzun zamandır beraber olan Meedo- Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi belli oldu. Instagram hesabından davetiyesini paylaşan Subaşı'nın yazdığı not da dikkat çekti.

seymasubasi.jpg

"MUTLUYUM"

Subaşı paylaştığı düğün davetiyesinde, "Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım" notunu düştü.

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI-MEEDO DÜĞÜN DAVETİYESİ

davetiye.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN