Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni "şiddet" çıktı! Acun yine Şeyma'ya sahip çıktı: Yüzüne tükürüp hakaret etmiş

Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni "şiddet" çıktı! Acun yine Şeyma'ya sahip çıktı: Yüzüne tükürüp hakaret etmiş

Uzun süredir birliktelik yaşadığı Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile 4 ay önce görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı, ani bir kararla boşanma kararı almıştı. Alınan karar sonrası 'Şeyma Subaşı neden boşanıyor?' soruları merak konusu oldu. Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni ortaya çıktı. Duyunca şok geçireceksiniz. Subaşı hüngür hüngür ağladı! Acun Ilıcalı yine sahip çıktı. İşte magazin gündemine düşen Şeyma Subaşı'nın boşanma olayının perde arkası...

Şeyma Subaşı'nın bahtı bir türlü gülmüyor. Uzun zamandır birliktelik yaşadığı Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile 4 ay önce evlenen Şeyma Subaşı, ani bir kararla boşanma kararı almıştı. Şeyma Subaşı'nın bu kararı alma neden merak konusu olurken gerçek ortaya çıktı. Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni "şiddet" çıktı! Yaşanan olayları duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Şeyma'ya yine Acun Ilıcalı sahip çıktı. Yüzüne tükürüp hakaret etmiş! Olayları duyunca şok geçireceksiniz.

GÖRKEMLİ EVLİLİK HÜSRANLA SONLANDI! SON PAYLAŞIMI ŞOKE ETTİ

Uzun süredir birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi magazin gündeminden düşmek bilmiyor. 4 ay önce görkemli bir düğünle evlenen ikili, düğün sonrası balayına önce Japonya'ya sonra Bali'yi tercih etmişti. Evlendikten sonra sosyal medyayı daha az kullanmaya başlayan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekmişti.

hjjhj-8.jpg

ŞEYMA SUBAŞI BOŞANIYOR... NEDENİ İSE HERKESİ KORKUTTU

Şeyma Subaşı'nın yüzüksüz videoları sonrası çiftin boşanacakları ortaya çıktı. Sabah’ın haberine göre çift, boşanmak için resmi süreci başlattı. Çifti boşanmaya götüren süreç Tokyo’da başladı. Balayında sorunlar yaşayan çift, iki hafta önce İstanbul'da bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşadı ve Meedo ülkeyi terk etti.

ACUN ILICALI'DAN ESKİ EŞİNE DESTEK: "BOŞAN, BEN ARKANDAYIM"

Şeyma Subaşı’nın yakınlarından öğrendiğine göre Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uygulamış. Meeodo, yüzüne tükürdüğü Şeyma Subaşı’na ağzı alınmayacak sıfatlar takmış. Bunun üzerine Şeyma Subaşı’nın boşanma işlemleri başlattığı kaydedildi.

jhhjjh-23.jpg

Şeyma Subaşı'nın aldığı karar sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk paylaşım geldi. Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı, kızının annesi Şeyma'ya, "Boşan, ben arkandayım" diyerek maddi ve manevi her türlü desteğini vereceğini söylemiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN