Şeyma Subaşı'ya Acun Ilıcalı önlemi! Şeyma'nın yeni eşinin ailesi bakın ne imzalattı: Duyanlar inanamadı

Şeyma Subaşı'ya Acun Ilıcalı önlemi! Şeyma'nın yeni eşinin ailesi bakın ne imzalattı: Duyanlar inanamadı

Magazin dünyasının en popüler isimlerinden olan Şeyma Subaşı uzun zamandır arzuladığı dünyaevine girdi. Mısırlı milyarder Mohammed Alsoloussi ile evlenen Şeyma Subaşı bekarlığa veda partisi düzenledi. Türkiye'de nikah kıyarak çifte dair sosyal medyada iddialar atıldı. Gündemde yer alan iddialara göre Meedo ailesinin isteği üerine Şeyma Subaşı evlilik sözleşmesine imzasını attı.

ŞEYMA SUBAŞI MISIRLI MİLYARDER İLE EVLENDİ

Şeyma Subaşı ile kısa bir süre önce gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. Daha öncesinde Acun Ilıcalı ile evlenip boşanarak yüklü miktarda aldığı nafakayla gündeme gelen Şeyma Subaşı kısa bir süre önce Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi.

Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı, evliliklerinin sona ermesiyle birlikte hayatını yurt dışında devam ettirme kararı aldı. Evlenme kararı alan Subaşı, Türkiye'de nikah kıyması ise magazin dünyasının dikkatini çekti.

Yaptığı evlilik ile birlikte dünya gündemini sarsan Şeyma Subaşı'na dair sosyal medya üzerinden iddialar atıldı. Gündemde yer alan iddialar için henüz Şeyma Subaşı'ndan bir açıklama gelmedi. Avukat Altın Mimir'in evinde evliliğe adım atan çit için Bülent Cankurt'tan deprem etkisi yaratan bir iddia paylaşıldı.

seyma-subasi-ve-sevgilisi-mohammed-alsaloussi-misir-da-aska-geldi-bu-harika-hayati-yasamakla-o-kadar-mesguluz-ki-1630315479.webp

ŞEYMA SUBAŞI HAKKNDA ŞOK İDDİA

Sosyal medyanın gündemine oturan iddia ile birlikte Mısırlı Meedo'nun ailesinin oğullarına baskı yaptığı, nikah öncesinde sözleşme imzalanmasını istediği belirtildi. Bülent Cankurt'un yazısında ise iddiaların detayları yer aldı.

Cankurt yazısında, ""Şimdi gelelim asıl ilginçliklere... Nikah öncesi Mısırlı eniştemiz Meedo, Şeyma'ya evlilik sözleşmesi imzalatmış. Şeyma, sözleşmeye önce mırın kırın etse de Meedo'yu çok sevdiği ve onunla evlenebilmek için imzalamış" sözlerine yer verdi.

118826753-3315398921887671-2702225749549427307-n.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile evlenmesiyle birlikte sosyal medyada büyük bir ün kazanmıştır. 16 yaşından itibaren modellik yapan Şeyma Subaşı, 2008 yılı ile birlikte Miss Turkey yarışmasına katılmasına rağmen derece elde edememiştir. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunda gerçekleştirilen "Var Mısın? Yok Musun?" programında Acun Ilıcalı ile tanışmıştır.

Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı'nın boşanması ile birlikte Şeyma Subaşı ile dünyaevine girdiği biliniyor. Şeyma Subaşı'nın evliliğinden Melisa isimli bir kız çocuğu vardır. Evliliklerini sürdürümeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 26 Kasım 2018 tarihine anlaşmalı bir şekilde boşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN