Show TV o dizinin fişini çekti! Hayranları şoke oldu

Show TV o dizinin fişini çekti! Hayranları şoke oldu

Show TV ekranlarına gelen Aziz dizisi, haziran ayında sezon finali yapmasının ardından kanal ve yapım şirketi dizinin yayından kaldırılmasına karar verdi.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan'ın olduğu Aziz dizisi, kanal ve yapım şirketinin kararı ile yayından kaldırıldı.

Aziz dizisi haziran ayında sezon finali yaptı. Yeni bölümleriyle ikinci sezona başlayacağı düşünülen dizinin resmi sosyal medya hesabından duyurulan final kararı için "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" denildi.

Yayından kaldırma kararının ardından Instagram hesabından veda paylaşımı yapan Murat Yıldırım, "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN