Show TV spikeri Dilara Gönder istifa etti

Kahramanmaraş depreminin ardından söylediği eleştirel sözlerle gündeme gelen Show TV’nin haber spikeri Dilara Gönder istifa ettiğini açıkladı. Gönder sosyal medya hesabından “Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim." dedi.

Ciner Yayın Holding bünyesindeki Show TV’de haber spikeri olarak görev yapan Dilara Gönder, kanaldan istifa etti. Dilara Gönder, Türkiye’de 10 kenti vuran 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından haber bülteni sırasındaki eleştirel sözleriyle gündeme gelmişti. Gönder yayın sırasında depremlerden ders alınmadığını söylemişti.

Gönder, kanaldan istifasını bir sosyal medya mesajıyla duyurarak şu ifadeleri kullandı:

“Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN