Show TV’den ayrıldığı iddia edilen Ali Sunal'dan ilk açıklama

Show TV’den ayrıldığı iddia edilen Ali Sunal'dan ilk açıklama

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un sunucusu Ali Sunal, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından ‘İstifa etmemek normal mi?’ konuşmasıyla gündem olmuştu. Konuşmanın ardından kanalla yollarının ayrıldığı iddia edilen Sunal, "Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok" açıklaması yaptı.

Kemal Sunal’ın oğlu tiyatrocu Ali Sunal, yaşanan depremlerin ardından sunduğu Güldür Güldür Show'da yaptığı eleştiride, “Böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip istifa etmemesi normal midir? Artık bu normale dönmeyeceğiz" şeklinde konuşmuştu.

DEPREM ELEŞTİRİSİ GÜNDEM OLMUŞTU

Sunal’ın bu konuşması Meral Akşener gibi birçok muhalefet kesimden destek görürken MHP tarafından ise hedef gösterilmişti. MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Ali Sunal'ı ve 'Güldür Güldür' programını sert bir şekilde eleştirerek, "Programın oyuncu kadrosunun büyük bölümü de zaten sol düşünceye mensup" demişti.

'BİR YERE GİTTİĞİMİZ YOK'

Tepkilerin ardından Ali Sunal’ın sunuculuğuna son verildiği iddia edildi. Sosyal medyada Ali Sunal’ın görevine son verildiği konuşulurken ünlü sanatçı açıklama yaptı.

Sunal sosyal medyadan bu sabah yaptığı paylaşımda “Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız Show TV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar" mesajını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN