Sibel Can'ın Küçük Oğlu Büyüdü Çapkınlık Turuna Çıktı! Bakın Kime Benziyor? Kızların Dibi Düşüyor

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Büyüdü Çapkınlık Turuna Çıktı! Bakın Kime Benziyor? Kızların Dibi Düşüyor

Türkiye'nin en büyük sesleri arasına yer alan Sibel Can küçük oğlu Emir Aksüt'le sosyal meydanından gündemine düştü. 2. eşi Sulhi Aksüt'ten olan Emir Aksüt, büyüdü. Sosyal medya hesabından sürekli paylaşım yapan Emir, görenleri şaşkınlığa uğratıyor? Bakın Sibel Can'ın küçük oğlu kime benzemiş?

İlk evliliğini Hakan Ural ile yapan ünlü sanatçı Sibel Can, ikinci evliliğini ise İş İnsanı Sulhi Aksüt ile yaptı. Ural'dan bir kızı bir oğlu olan Can'ın ikinci evliliğinden ise bir oğlu oldu. Basından uzak tuttuğu oğlu kocaman adam oldu. Son hali ile herkesi şaşkına çeviren Emir Aksüt bakın şimdi ne halde?

sulhiaksut.jpg

SİBEL CAN'IN KÜÇÜK OĞLU BÜYÜDÜ! SEVGİLİSİYLE YAKALANDI

2000 yılında İş İnsanı Sulhi Aksüt ile nikah masasına oturan Sibel Can 2010 yılında bu evliliğine son vermişti.

emiraksut-001.jpg

Can'ın bu evlilikten Emir adında bir oğlu oldu. İlk eşinden olan çocukları Melisa Ural ve Engincan Ural ekranlarda sürekli görünürken, küçük oğlu pek kamera karşısına çıkmadı.

araba.jpg

Şu an 22 yaşında olan Emir Aksüt gece hayatında görülmeye başladı. Delikanlı bir genç olan Emir Aksüt'ü görenler ile şaşkınlığını gizleyemiyor. Son dönemlerde magazinde yer alan Emir Aksüt babası Sulhi Aksüt'e benzetildi.

emiraksut.jpg

GECE HAYATINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

Geçen günlerde lüks arabası ile trafikte yakalanan Emir Aksüt sevgilisi ile gecelerde görüldü. Gece hayatına hızlı bir giriş yapan Aksüt, abisi Engincan Ural ve Melisa Ural ile de arası iyi.

sib4el.jpg

Sosyal medya hesabından sürekli paylaşım yapan Emir Aksüt, değişimi ile şaşkınlığa uğratıyor. Uzun zamandır Sibel Can'ın kamerlardan sakladığı oğlu artık magazin gündeminden düşmüyor.

my.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN