Sinan Akçıl canlı yayında eski eşini hedef aldı! Tepki toplayan sözler: 'Eski eşim Burcu Kıratlı'nın...'

Sinan Akçıl canlı yayında eski eşini hedef aldı! Tepki toplayan sözler: 'Eski eşim Burcu Kıratlı'nın...'

Burcu Kıratlı ile iki kez dünyaevine giren Sinan Alçıl, canlı yayında eski eşini hedef aldı. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz aylarda "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, bu kez canlı yayında eski eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olurken çok sayıda tepki aldı.

Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Aylin Coşkun ile yaşadığı 'para' tartışmasıyla adından söz ettiren Sinan Akçıl, sön dönemde dikkat çekici açıklamalarıyla magazin gündemine düşmüştü. Son olarak "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı bu kez de eski eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik sözleri nedeniyle gündem oldu.

NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler' programına katılan Sinan Akçıl, canlı yayında eski eşini hedef aldı.

Burcu Kıratlı ile iki defa dünyaevine giren ünlü şarkıcı, 'muhafazakar' bir karaktere sahip olduğu için, Burcu Kıratlı'nın 2018 yılında Amsterdam'da yapılan nikah töreninde giydiği gelinlikten rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler yeni sezona Sinan Akçıl ile başlıyor

"MUHAFAZAKAR BİRİYİM, GELİNLİĞİNDEN RAHATSIZ OLDUM"

Canlı yayında eski eşini hedef alan Sinan Akçıl, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Burcu Kıratlı ile neden iki kez evlenip boşandığından bahseden şarkıcı, "Aynı kişiyle 2 kez evlilik yaptım. Birisi 5 ay sürdü, birisi 8 ay sürdü. İlkinde ben boşanmak istedim, çok güzel bu arada evet, geçen gün keşfette fotoğrafı önüme düştü, baktım kızın suratı çok güzel. Ne kadar güzel kız dedim. İyi kızdır Burcu. İlkinde boşanmak istedim çok, boşandıktan sonra acayip bir özlem geldi, dedim ki bu kızla yeniden evlenmem lazım. Bir plan yaptım, 12 gün sonra hallettik, arkadaşlarım sağ olsun... Yalandan bir yemek organize ettim, orayı bastım, aldım onu tekneye bindirdim, kaçırdım, bir otelde yer ayırttım, bahçesini kapatmıştım, orada sabaha kadar konuştuk, sonra çıkmaya başladık yine. O dedi ki biz çıkmayalım, biz evlenelim, haklı.

Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle ilgili itiraf: Muhafazakar biriyim, gelinlikten rahatsız oldum

Burcu Kıratlı'nın 2018 yılında Amsterdam'da yaptıkları nikah töreninde giydiği dekolteli gelinlikten rahatsız olduğunu söyleyen Akçıl, "Ben muhafazakar bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı'nın Amsterdam'da giydiği gelinlikten çok rahatsızım. Düğün gününe kadar görmemiştim gelinliği. Bana göre çok açıktı. Ben hayatımdaki kadınlarda bu kadar açıklığa karşıyım.

PİŞMAN DEĞİLİM

İlkinde babasına bile evleneceğimizi facetime'da söylemiştik, ikincisinde evine gittik, davul zurna tuttum, aldık, çok güzel bir gelinlik yaptı Hakan, içinde ne onun ukte kalsın ne benim kalsın diye böyle yapmak istedim, 8 ay sürdü. O da bitti. Çok güzel anlar yaşadık biz onunla. Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN