Sinan Akçıl'dan 'fon' vurgunu iddiası: Bizden de para almaya çalıştılar

Sinan Akçıl'dan 'fon' vurgunu iddiası: Bizden de para almaya çalıştılar

Sanatçı Sinan Akçıl, Türkiye gündemini sarsan milyon dolarlık 'Fatih Terim Fonu' vurgununun bir benzerinin sanat dünyasında yaşandığını söyledi. Akçıl, "Bizden de para almaya çalıştılar" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, eski DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından kurulan yüksek getirili gizli fon soruşturmasında birçok soru yanıt bekliyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun Erzan tarafından dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada her geçen saat yeni ifadeler ve iddialar gündeme geliyor.

Yeni şarkısı için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki Sinan Akçıl, fon skandalıyla dair bomba bir iddiada bulundu. Seçil Erzan davasının benzerini yaşadığını söyleyen ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"ERZAN KADAR DOLANDIRICI BİRİSİ BİZDEN DE PARA ALMAYA ÇALIŞTI"

"Birkaç yıl önce şarkıcılar arasında da oldu böyle bir durum. Seçil Erzan kadar dolandırıcı birisi bizden de para almaya çalıştı. Hatta benim o zamanki eşimden de almaya çalıştı. Sanat dünyası bu olayı çok duyurmadı, kapandı gitti.

Şöyle örnekleyeyim konuyu, birisi size '6 kamera ver bana, size 18 kamera vereyim' dese, kabul edersiniz. Yapıyorsan böyle şeyleri vergi ödeyerek yapacaksın. Resmi olmalı yani." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN