Sinem Kobal'ın itirafına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yanıt: Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu

Sinem Kobal'ın itirafına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yanıt: Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren Sinem Kobal, yıllar sonra evliliği ile ilgili açıklamalarda bulunmuş "Onu görür görmez çarpıldım" demişti. Kobal'ın açıklamaları sorulan İmirzalıoğlu nazardan korktuğunu söyleyip "İlk görüşte değil ama dördüncü görüşte çarpılma olayı oldu bende. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu" dedi.

Ekranlardan bir süredir uzak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal 2016 yılında ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştirmişti. Kobal ilk kez özel hayatına dair geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunmuştu. YouTube'da yayınlanan "İbrahim Selim'le Bu Gece" programında evliliğine dair açıklamalarda bulunan Kobal, İmirzalıoğlu için "Görür görmez çarpıldım" demişti.

ekran-goruntusu-2023-11-05-150553.jpg

'20'Lİ YAŞLARDA OLSAYDI İLK GÖRÜŞTE OLURDU'

Kobal'ın açıklamaları başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na soruldu. Ünlü oyuncu, "Bu durumu ayaküstü konuşmak istemiyorum. İlk görüşte değil ama dördüncü görüşte çarpılma olayı oldu bende. 20 yaşında falan olsaydım ilk görüşte olurdu ama o zaman 40'lı yaşların tecrübesiyle dördüncü görüşte oldu" itirafında bulundu.

sinem-kobal-ve-kenan-imirzalioglu.jpg

''SİNEM ORALARDA DEĞİLDİ...'

Kenan İmirzalıoğlu aşkını da ilan ederek Sabah'tan Gökhan Gökduman'a şunları söyledi:

Daha sonra kendi kendime 'Tamam, beraber yaşayacağım insanı buldum' dedim. Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu. Sinem latife yapmış olayın başlaması benimle oluyor.

ekran-goruntusu-2023-11-05-150344.jpg

'NAZARDAN KORKUYORUM'

Üzerinden çok zaman geçtiği ve 2 çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum, gözden ve nazardan korkuyorum yoksa bunları böyle konuşup daha sonra evde tansiyon yükseliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN