Sipahi dizisi kim kimdir? Show TV Sipahi dizisi konusu ve oyuncuları

Sipahi dizisi kim kimdir? Show TV Sipahi dizisi konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan dizilerden biri de Sipahi dizisi oldu. Peki Sipahi dizisinin oyuncuları kim olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Tanıtımları yapılan Sipahi dizisi ile ilgili televizyon ve dizi sever insanlar merakla diziyi araştırmaya başladı. Peki Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Sipahi dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Sipahi dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SİPAHİ DİZİSİ OYUNCULARI

Şu an çekimleri yapılan Sipahi dizisinin yapımcılığını Mehmet Canpolat senaryosunu Ali Doğançay ve yönetmenliğini Hakan İnan üstleniyor. Sipahi dizisinin başrolünde ise Kaan Yıldırım'ın oynayacağı kesinleşti. Sipahi dizisinde diğer oyuncular da merakla araştırılıyor. Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım başrolde Korkut Ali Türkoğlu karakterini canlandırıyor. Korkut Ali karakterini istihbarat teşkilatından başarılı bir saha adamı olarak seyirci karşısına çıkacak. 

Sipahi Dizisi Kaan Yıldırım ve Özge Gürel

Kaan Yıldırım'ın partnerini ise Özge Gürel Canan karakteri ile canlandıracak. Diğer rollerde ise; Kerem Alışık Yıldırım Bozok karakterini, Sinan Tuzcu Goran Losic karakterini canlandıracak. Goran Losic MİT masasında yer alan ve gizli belgelerde adı geçen isimlerden biri olarak karşımıza çıkacak. Dizide Başak Gümülcinelioğlu Azra karakterini, Erkan Bektaş Habtor Bin Said karakterini, Nurettin Sönmez Kemal karakterini, Elit Andaç Çam Meral karakterini, Çağdaş Onur Öztürk Yusuf karakterini, Gözde Okur Esra karakterini, Serhat Nalbantoğlu Alptekin Ala karakterini, Selçuk Borak Fahrettin karakterini, Berrin Arısoy Lale karakterini, İsmail Düvenci Zeki karakterini, Hakan Akay Ömer karakterini, Kemal Zeydan Efraim karakterini canlandıracak. Sipahi dizisi yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlandıktan sonra dizinin Ekim ayında Show TV'de yayınlanması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN