"Siz Türk değil misiniz?" Ünlü şef Arda Türkmen'in bebeğine verdiği isim tepki çekti

"Siz Türk değil misiniz?" Ünlü şef Arda Türkmen'in bebeğine verdiği isim tepki çekti

Geçtiğimiz eylül ayında nikah masasına oturan ünlü şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ilk kez anne-baba olma sevinci yaşadı. Ünlü çiftin bebeklerine koyduğu isim sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

"Arda'nın Mutfağı" adlı yemek programıyla tanınan ünlü şef Arda Türkmen, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile Eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk bebeği dün dünyaya gelirken çiftin bebeklerine koyduğu isim dikkatleri çekti.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni "Arda'nın Mutfağı" adlı yemek programıyla tanınan ünlü şef Arda Türkmen, geçtiğimiz eylül ayında kendisinden 16 yaş küçük sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile dünyaevine girmişti.

BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

Çiftin düğünü magazin dünyasında uzun süre konuşulurken ikili nikahtan kısa süre sonra bebek müjdesi vermişti. Ünlü çift dün ilk defa anne-baba olma sevinci yaşadı.

Instagram'da 2,1 milyon takipçisi bulunan 47 yaşındaki ünlü şef Arda Türkmen, dün akşam bir paylaşım yaparak baba olduğunun müjdesini verdi. Kızının adını 'Ada Siena' koyduğunu vurgulayan ünlü şef, paylaşımında kızının ayağına yer vererek "Biz bugün 3 olduk… kızımız Ada Siena Türkmen, ailemize hoş geldin… yolun, bahtın, şansın hep açık olsun… Allah herkesin de gönlüne göre versin… bugün en mutlu günümüz… güzel dilekleri için herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi

Ünlü çiftin dün doğan bebeklerine verdiği isim sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

'SİZ TÜRK DEĞİL MİSİNİZ?'

Ünlü şefin bu paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü çifte 'Siz Türk değil misiniz?' şeklinde tepki gösterdi.

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi

"ALLAH'TAN MONTEPASCHİ SİENA KOYMAMIŞLAR"

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İtalya Basketbol Ligi'nde mücadele eden Montepaschi Siena takımı üzerinden ünlü çiftin kızlarına koyduğu isme tepki göstererek "Allah'tan Montepaschi Siena koymamışlar" dedi.

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi

Türkmen'in paylaşımına Dolunay Soysert, Pınar Altuğ Atacan, Işın Karaca, Bengü, Deniz Baysal ve Nilgün Belgün gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu yağdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN