Son dönemin en başarılı dizilerindendi! Reytingleri zorlayan dizi ekranlara veda ediyor: Sürpriz karar!

Son dönemin en başarılı dizilerindendi! Reytingleri zorlayan dizi ekranlara veda ediyor: Sürpriz karar!

Yayın hayatına başladığı günlerde reyting rekorlarını zorlayan ancak son bölümlerinde reytinglerinde hızlı düşüş yaşanan 'O Kız' dizisinden kötü haber geldi. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer'in rol aldığı 'O Kız' ekranlara veda ediyor.

21 Eylül'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Sırma Yanık tarafından yazılan, yönetmenliğini Özlem Günhan ve Deniz Yılmaz Şayir'in üstlendiği, başrollerinde ise Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer'in rol aldığı 'O Kız' dizisinden kötü haber geldi.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak son dönemin en dikkat çekici dizileri arasında yer alan 'O Kız'dan gelen haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Yayın hayatına başladığı ilk günlerde reyting rekorlarını zorlayan ancak son haftalarda ise reytinglerinde düşüş yaşanan 'O Kız' dizisi erken veda kararı aldı.

O Kız'ın oyuncuları kim? O Kız konusu ne, nerede çekiliyor? - Fotomaç

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çarşamba akşamları yayınlanan dizinin son bölümlerinde reytingler düştü. Yapımını Focus Film'in, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı 'O Kız', 8 Mart'ta ekranlara gelecek 25'inci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN