Sosyal hizmetler alıyordu Müge Anlı vermedi! Ünlü sunucu 9 aylık bebeği sahiplendi: Lokumla beraber yatarlar artık”

Sosyal hizmetler alıyordu Müge Anlı vermedi! Ünlü sunucu 9 aylık bebeği sahiplendi: Lokumla beraber yatarlar artık”

Müge Anlı günlerdir kızıyla birlikte evden kaçan Erva olayı ile gündeme gelirken, başarılı sunucu kayıp kadını ve kızını bulmayı başarmıştı. Ancak sonrasında olaylar hiç beklenmedik yönde ilerlemiş ve genç anne Erva kızını da kocasını da inkar etmişti. Tüm bunların ardından küçük kızı sosyal hizmetler alıyordu ki Müge Anlı çıkışıyla dikkat çekti ve küçük Sare’yi sosyal hizmetlere vermedi. İşte, Müge Anlı’nın herkesi duygulandırdığı o hareketi…

Almanya’dan Türkiye’ye gelerek Müge Anlı’ya başvuran Hüseyin bey, eşi Erva’nın 9 aylık kızları Sare ile beraber evden kaçtığını söylemiş ve ünlü sunucudan ikisini de bulmasını istemişti.

Doğumdan sonra bunalıma girdiği gerekçesi ile kuzenine, Avusturya’ya gideceğini söyleyerek Almanya’daki evinden çıkan ve Konya’ya gelen, orada Necmettin isimli biriyle yaşamaya başlayan Erva olayı son günlerin gündeminde yer alıyor.

muge-anli-4.jpg

KIZI SARE’YE SONUNDA KAVUŞTU

Baba Hüseyin’in çağrısı sonucunda harekete geçen Müge Anlı ve ekibi ise hem kayıp anneye hem de küçük Sare’ye ulaştı ve baba Hüseyin kızı Sare’ye sonunda kavuştu.

muge-anli-2.jpg

MÜGE ANLI SOSYAL HİZMETLERİN ALMASINA İZİN VERMEDİ

Programa katılan Erva, eşine geri dönmek istemezken kızları Sare’yi de baba Hüseyin’e vereceğini belirtmişti. Yapılan çalışmayla Erva’dan alınan Sare’nin ise babasına kavuşana kadar Müge Anlı’da kaldığı ortaya çıktı.

muge-anli-3.jpg

Sosyal hizmetlerin çocuğu almasına karşı çıktığını söyleyen Mügen Anlı olayı şöyle anlattı, 'Biz de cuma günü onunla vakit geçirdik. Alıyorlardı yoksa benim kızımı yuvaya, vermem dedim ben. Vermem dedim. O zaman dedim bize gelsin'

Anlı’nın sözleri kısa sürede gündem olurken, başarılı sunucu bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN