Star TV dizisinden kötü haber geldi: Veda ediyor! Dev bütçeli dizide kan kaybı durdurulamıyor

Star TV dizisinden kötü haber geldi: Veda ediyor! Dev bütçeli dizide kan kaybı durdurulamıyor

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Star TV'nin popüler dizisi, reyting yarışında geride kalmaya devam edince final yapması gündeme geldi. İşte detaylar...

Star TV'de yayınlanan ve sosyal medyada sık sık en konuşulan konu başlıkları arasında yer alan, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisinde kan kaybı devam ediyor. Dizinin haziran ayına kadar reytingleri toparlayamaması halinde final yapabileceği iddia ediliyor.

YALI ÇAPKINI FİNAL Mİ YAPACAK?

Gerçekgündem'de yer alan habere göre, daha önce de bu sezon sonunda final yapacağı iddiaları ortaya atılmış ancak yapımcı firma bu iddiaları yalanlamıştı. Fakat son dönemde dizinin izleyici kaybı yaşadığı ve bu durumun devam etmesi halinde üçüncü sezonun olmayabileceği konuşuluyor.

Yalı Çapkını dizisinin seyirci kitlesi tarafından uzaklaşıldığı göz önüne alındığında, yapım ekibinin dizi için acil bir rehavet planı uygulaması gerekebilir. Aksi takdirde, dizinin finali kaçınılmaz olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN