Star TV Yalı Çapkını oyuncuları ve karakterleri!

Star TV Yalı Çapkını oyuncuları ve karakterleri!

Star TV ekranlarının yeni dizisi Yalı Çapkını yarın ekranlarda yerini alacak. Ekranlarda ilk defa yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yalı Çapkını oyuncuları ve canlandırdığı karakterler ne? Sorusu büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Yapımcılığında OGM Pictures, yönetmenliğinde Burcu Alptekin’in olduğu dizisinin oyuncu kadrosu Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Hülya Duyar’dan oluşuyor.

yalı çapkını

Yalı Çapkını dizisi yarın akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarında!

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

SEYRAN - AFRA SARAÇOĞLU

Kazım ve Esme'nin en küçük kızıdır. Ablası gibi o da Antep'in öne çıkan genç kızlarından. En az ablası kadar güzel ve eğitimli. Okumayı ve kendi ayakları üzerinde durmayı hayal eder. Gerektiğinde sinirlenebilen, sevecen bir kızdır. İnatçılığı ve kararlılığı nedeniyle, hayatının kontrolünü ele geçirmek için savaşmaktan asla vazgeçmez.

FERİT - MERT RAMAZAN DEMİR

Orhan ve Gülgün'ün küçük oğulları Halis Ağa'nın torunu. Ferit şeker hastası. Hastalığı ve evin en küçük oğlu olması nedeniyle çocukluğundan çok şımarıktı ve dileklerinin çoğu olumlu karşılandı. Üniversitede yurtdışında okuduğu için aile kurallarını aşılamakta pek iyi değildi. Yakışıklı, uysal, çılgın, eğlenceli ve çapkındır ama hiç aşık olmamıştır.

HALİS AĞA - ÇETİN TEKİNDOR

Korhan ailesinin reisi. Ferit'in dedesi. Memleketin en sadık beylerinden biri olmasına rağmen, yaşlılığın zaafları nedeniyle emekliye ayrılarak işi oğlu Orhan'a devretti. Ancak yine de tüm önemli kararları Halis Ağa verir. Otoriter, baskın, katı bir adamdır. Odasındaki takıları işlemeye çalışarak vücuduna meydan okuduğunda; Tuttuğu günlükler aracılığıyla içinden geçtiği iç hesapları gözler önüne seriyor.

yalı çapkını

HATTUÇ - ŞERİF SEZER

Kazım'ın halası. Eşme, Suna ve Seyran da teyzesini arar. Otoriter, sert bir kadındır. O zamanlar Antep'in kızlarından biri olmasına rağmen, babası hiç kimseyle evlenmedi. Babası ölünceye kadar ruhsal ve fiziksel şiddet görmüş ve bu şiddeti kendisine aşılamıştır. Bu nedenle Kazım'ın kızlarına karşı sert tavrını desteklemektedir.

SUNA - BERİL POZAM

Kazım ve Esme'nin büyük kızı. Antep'in genç kızlarından biridir. Çevreye göre hem daha eğitimli hem de daha güzel. Hayali mutlu bir yuva kurmak ve yaşadığı konaktan kaçmaktır. Ablasını ve annesini çok seviyor. İkisi için de her şeyi yapmaya hazır.

İFAKAT - GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU

Korhan ailesinin dul yaşlı gelini. Halis Ağa'nın izniyle çok genç yaşta köşke gelin olarak geldi. 20 yaşında hem eşini hem de doğmamış çocuğunu trafik kazasında kaybetti. Üstüne üstlük kayınvalidenin yüreği bu olaylara dayanamadı ve aile birbiri ardına acı verici kayıplar yaşadı. Halis Ağa, oğlunun sırdaşı olarak gördüğü İfakat'ın yaralarını iyileştirdi ve onu hanım olarak atadı. İfakat, ailenin çıkarlarını her şeyin ve herkesin üzerinde görür. Korhan soyadını zedelememek için herhangi bir kısıtlamaları yoktur.

ORHAN - EMRE ALTUĞ

Halis Ağa'nın oğlu. Ferit ve Fuat'ın babası. Orhan başarılı bir iş adamıdır ancak Halis Ağa'nın yetenekleri gözden kaçmamıştır. Bu nedenle işinde ne kadar başarılı olursa olsun babasını memnun edemedi. Oğullarına aldığından daha fazla özgürlük tanısa da tek isteği Halis Ağa'ya boyun eğmemeleridir. Gülgün ile babasının isteği üzerine onun bilgisi dışında evlendi. Karısı için hissettiği duygu aşk değil, aşk ve kabuldü. Merhametli, anlayışlı ve ruhsal olarak yalnız bir adamdır.

GÜLGÜN - GÖZDE KANSU

Orhan'ın eşi, Ferit ve Fuat'ın annesi. Orta sınıf bir ailede doğdu. Halis Ağa, üniversitede mimarlık okurken Orhan'ın haberi olmadan evlenmeyi kabul etti ve Orhan'ın onayıyla oğlunu okuldan attı. Zamanla kendini çok geliştirdi ve ailenin şov gelini rolünü üstlendi. Gülgün, olaylarla yüzleşmekten kaçınan ve olayları görmezden gelerek hayatına devam edebilen bir kadındır.

ABİDİN - ERSİN ARICI

Ferit'in koruması ve şoförüdür. Ama aralarında daha çok abi-kardeş ilişkisi vardır. Çocukken babası öldü ve annesi yeniden evlendi. Üvey babasının onaylamaması sonucunda genç yaşta okulu bırakıp İstanbul'a gelerek çoğu anlamsız birçok işte çalıştı. Yıllarca süren büyümenin ardından, şans eseri bir gece Orhan'ın canını bağışlar ve o güne kadar malikanede çalışır. Annesinin ilişkisi nedeniyle kadınlardan şüpheleniyor.

FUAT - DOĞUKAN POLAT

Evin en büyük oğlu ve Ferit'in kardeşidir. Sorumluluk sahibi, çalışkan bir insandır. Ferit'in aksine asla yolundan ayrılmamış ve onun beklentilerini karşılamak için çok çalışmıştır. Her zaman kendi istek ve arzularını arka plana koyar. Kocası Asuman'la anlaştıkları gibi tanışsalar da aşık olur ve evlenirler. Gerçekten baba olmak istiyor ama henüz çocuğu yok.

ASUMAN - ÖZNUR SERÇELER

Fuat'ın eşidir. Saygın bir ailenin kızıdır. Kibar ve duygusal bir kadındır. Dış ticaret diploması var ama hiç çalışmadı. Fuat ile bir düzenleme olarak başlayan ilişkisi, aşk evliliğine dönüştü. Evliliklerindeki tek sorun Asuman'ın henüz çocuk sahibi olamamasıdır. Bu Asuman için çok önemli bir konu olmasa da çevresindekilerin tavırları nedeniyle giderek yalnızlaşmaya başlamıştır.

SULTAN - İREM ALTUĞ

Ev hizmetlilerinden biridir. Fırat ve Dicle'nin annesi İbrahim'in eşi. Çekici ve şehvetli bir kadındır. Lise öğrencisidir. O iyi bir sevgi dolu annedir. Çocuklarının veya ailelerinin tehlikede olduğunu hissettiklerinde yapabileceklerinin sınırı yoktur. İnsanları manipüle etmekte çok iyidir.

ŞEFİKA – HÜLYA DUYAR

Evin aşçısıdır. Kocası genç yaşta öldü ve bir daha evlenmedi. Çocuğu yok. Bu nedenle malikanenin birçok sırrını biliyor ama saklıyor. Herkes tarafından sevilen, kibar, neşeli bir kadındır.

KAZIM - DİREN POLATOĞULLARI

Seyran ve Suna'nın babası, Eşme'nin kocası. Antep'in en popüler isimlerinden biridir. Ancak evde hem karısına hem de kızlarına zihinsel şiddet uyguluyor. Kazım, karısı Esme'ye ilk görüşte aşık oldu. Ancak evlendikten sonra karısını cahil, kaba ve kaba buldu ve karısını onunla uzlaştıramadı. Karısını bu yüzden sevdiği ve ona kötü davrandığı için kendine bile kızdı. Bu nedenle kızlarının eğitimi için çok para harcadı. Kızını geleceğinin garantisi olarak görüyor.

ESME - SEZİN BOZACI

Ev Hanımı. Suna ve Seyran'ın annesi, Kazım'ın eşi. Yoksul bir ailede büyüdü. O eğitimsiz. Düğünde fikri bile sorulmadı. Evlendikten sonra kocası Kazım, cahil olduğu için onu ağırlayamadı ve onu evde hizmetçi yaptı. Esme ise onları tuhaf bulmayan ve hayatın doğal akışı olarak gören bir kadındır. Esme'nin tek amacı kızlarının iyi bir şekilde evlenmeleri ve mutlu olmalarıdır.

LATIF - YİĞİT TUNCAY

Halis Ağa'ya hizmet vermektedir ve sitenin diğer çalışanlarından sorumludur. Köşkte aynı tarzda giyinse de şık ve dikkatli giyinmeyi seven bir adamdır. O gidince diğer hizmetçiler onun zarafetini kıskanırlar. O tatlı sert bir adam. Otoritesini bağırarak değil, bakarak gösterir. Halis Ağa'ya derinden bağlıdır ama Halis Ağa'nın hastalanmaması ve mutsuz olmaması için ondan çok önemli sırlar saklamıştır.

PELİN- BUSE KAHRAMAN

Ferit'in kız arkadaşıdır. Güzel sanatlar seramik bölümünde okuyor ve ailesinden ayrı yaşıyor. Ferit'in zaman zaman başka kızlarla birlikte olduğunu biliyor ama umurunda değil. Çünkü bir eşek şakası yaparsa Ferit'in onu terk edeceğini düşünür. Ferit'e olan aşkı ile gururu arasında çelişkiye düşer.

İBRAHİM - CANSU FIRINCI

Halis Ağa’nın şoförüdür. Sultan’ın eşi Dicle ve Fırat'ın babasıdır. Karısına adanmıştır. İyi niyetli, sevecen, hoş bir sohbetçidir. Kalp kırmaktan korkar. Halis Ağa emekli olunca o da ufak tefek işler yapmaya başlar. Zenginlik hayal eder ve bunu başarmak için risk almaktan çekinmez.

DİCLE - SELEN ÖZBAYRAK

Evin hizmetçilerindendir. İbrahim ve Sultan'ın kızıdır. Açık lisede okuyor. Çok başarılı bir öğrenci değildir ve hayatını sevmez. Kıskanç bir tarafı var.

YUSUF - UMUT GEZER

Seyran’ın liseden sınıf arkadaşı. Aralarında çocuklukta başlayan çekim zamanla büyümüş ve sevgili olmuşlardır. Küçük yaşta babasını kaybeden Yusuf, çocukluğundan beri annesinin geçimini sağlamak için çalışmak zorunda kalmıştır. Yusuf'un gerçeği Seyran'ın hayalleriyle çarpışır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN