Star Wars askerlerinin arasında gizlenen pandayı bulabilir misin? 11 saniyede bulanların zeka yüksek çıkıyor!

Star Wars askerlerinin arasında gizlenen pandayı bulabilir misin? 11 saniyede bulanların zeka yüksek çıkıyor!

Optik illüzyon IQ testi: Resimde, bir grup Star Wars askeri arasına gizlenmiş pandayı bulmaya çalışın. Ortalamanın üzerinde zekaya sahip kişiler, gizlenen pandayı 11 saniyede fark edebilir.

Optik illüzyonlar genellikle beynin nesneleri algılama biçimini zorlayan bir nesnenin, çizimin veya insanların zihin büken ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsama türleri vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin olaylara veya görüntülere farklı bakabildiğini ve her açıdan farklı bir algı oluşturduğunu gösteriyor. Çoğu zaman, bu optik illüzyonlar, şeyleri nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize biraz ışık tuttuklarından psikanaliz testinin bir parçası haline gelir. Bu kez, resimde Star Wars askerleri arasında saklanan pandayı görmeniz gereken optik illüzyonun zekice bir örneğini bulduk.

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ PANDAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, hem yetişkinler hem de çocuklar için bir zeka oyunu olarak tasarlanmış zor bir bilmecedir. Bu optik illüzyonda, Siyah Beyaz Yıldız Savaşları askerlerinin görüntüsünü görebilirsiniz. Ancak Star Wars askerleri grubunun içinde bir yerlerde bir Panda saklanıyor. Bulmaca, izleyicileri askerlerin arasında gizli pandayı bulmaya zorluyor. Resimdeki gizli pandayı bulabilir misin?

GİZLİ PANDAYI GÖRDÜN MÜ?

Bu optik yanılsamanın daha zor kısmı, Star Wars askerleri grubunun içindeki gizli pandayı tespit etmektir. Görüntü, binlerce yetişkinin, fotoğrafın içindeki gizli Panda'yı bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu.

Star Wars askerleri grubundaki gizli pandayı sadece 11 saniyede teşhis etmeyi başarmanızın olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve Star Wars askerleri arasındaki gizli pandayı bulmaya çalışın. Pandayı bulmak çok zor görünebilir, ancak görüntünün sağ üst köşesine bakarsanız, gizlenmiş Pandayı görebilirsiniz. Pandanın siyah beyaz derisi, kulakları, burnu ve gözleri siyah beyaz fırtına askerlerinin gövdesiyle kamufle edilmiştir.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN