Süleyman Çakır'ın gözbebeğiydi! Nesrin'in son hali görenleri şaşırttı: Yıllar sonra ilk kez o dizide görüldü

Süleyman Çakır'ın gözbebeğiydi! Nesrin'in son hali görenleri şaşırttı: Yıllar sonra ilk kez o dizide görüldü

Bir zamanların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı Çakır'ın aşkı olan Nesrin karakteri hafızalara kazılırken sevilen isim İpek Tenolcay'ın son hali sosyal medya üzerinden gündeme geldi. Ünü isimin paylaşımları kısa sürede beğeni yağmurun tutuldu.

Kurtlar Vadisi dizisi, üzerinden yıllar geçse de etkileri devam ederken izleyici kitlesi izlemeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın eşi, Laz Ziya'nın kızı Nesrin Çakır karakterini canlandıran İpek Tenolcay, son haliyle görenleri şaşırttı.

Kurtlar Vadisi sonrasında birçok dizide, filmde yer alan Tenolcay'ın en son ekranlarda olduğu yapım ise Ada Masalı oldu. İpek Tenolcay'ın sosyal medya paylaşımları bazı takipçilerin yorumlarına neden olurken. Çok güzelsin, yaş aldıkça güzelleşti, yıllara meydan okuyor yorumları yapıldı.

Kurtlar Vadisi Nesrin karakteri

1970 yılında dünyaya gelen İpek Tenolcay, 1996 senesinde Şehnaz Tango isimli dizide ilk kez ekran karşısına geçti. Uzun süre mankenlik yapan başarılı isim 2005 yılında Kurtlar Vadisi'nde Nesrin karakterine hayat verdi.

1992 yılında Nurettin Ersoy ile nikah masasına oturan oyuncu 1996 senesinde boşanırken bu evlilikten ise bir kızı dünyaya geldi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN