Sünnet derisinden sonra bebek kordonu! Yonca Evcimik'in güzelleşmek uğruna yaptığı şey şok etti

Sünnet derisinden sonra bebek kordonu! Yonca Evcimik'in güzelleşmek uğruna yaptığı şey şok etti

Ünlüler arasında son zamanlarda farklı şekillerde yapılan estetik operasyonlar dikkat çekerken şimdi de Yonca Evcimik’in yaptırdığı estetik gündeme geldi. Ünlü şarkıcının güzelleşmek uğruna yaptığı şey duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz aylarda Seda Sayan yüzüne sünnet derisinden elde edilen bir sıvıyı enjekte ettirerek estetik yaptırdığı haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu estetik operasyonundan sonra ünlüler arasında sünnet derisi enjeksiyonu popüler hale gelirken şimdi de Yonca Evcimik’in yaptırdığı estetik işlem duyanları şaşkına çevirdi.

yeni-proje-12.jpg

YILLARIN SİLEMEDİĞİ İSİM

Bandıra Bandıra, Abone, Kendine Gel, Sallayalım Dünyayı gibi şarkılarla bir döneme damga vuran ve günümüzde de oldukça popüler isimler arasında yer alan Yonca Evcimik, sosyal medya paylaşımlarıyla magazinde yer alıyor.

yeni-proje-13.jpg

Yalnızca şarkıcılığıyla değil Çılgın Bediş dizisinde gösterdiği performansla da milyonların hafızasına kazınan ünlü isim özellikle de özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor. Şimdilerde ise yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme geliyor.

capture-20240330234909937.jpg

“BUNDAN SONRA YAŞLANMAK YOK”

60 yaşındaki ünlü şarkıcı yaptığı bir açıklamada “bundan sonra yaşlanmak yok” diyerek estetik yaptırdığını belirtti. Aramızda Kalmasın’da Yer alan bir habere göre Evcimik, "Ben en son bir şey yaptırdım. Bir hafta önce bebek kordonundan oluşturulmuş kök hücre denilmesede kök hücre gibi kullanılan bir şey... Bir hafta 10 günde anlaşılabilecek bir şey değil. 2 ay sonra faydasını göreceğime eminim bundan sonra yaşlanmak ve estetik yok” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN