Süper gölge doğa testi: Hayatta seni kontrol eden şey ne?

Süper gölge doğa testi: Hayatta seni kontrol eden şey ne?

Bu psikolojik test, bilinçaltınızın sırlarını ortaya çıkaracaktır. Hayatta sizi ne kontrol ediyor, gölge doğanız nedir? sorularının yanıtını bu ilginç test verecek. Dürüst olun, resimde ilk ne gördünüz ne? sorunun yanıtına göre aşağıdaki sonucu okuyun.

AYI: SİZİN HAYATINIZI KALBİNİZ YÖNLENDİRİYOR

Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ayı ise, o zaman kalbinizde bir savaş var ve muhtemelen bu savaşın kökleri çok genç yaşta yaşadıklarınızdan kaynaklanıyor.

Ayı, bilinçaltının hiçbir zaman ortaya çıkmamış tüm güçlerini sembolize eder. Gölge doğanız çok güçlü. Libidonuz uyandığında, gerçekten yaratıcı veya yıkıcı olabilen çok fazla enerji ile doluyorsunuz. Bu enerjiyle zar zor başa çıkabilirsiniz ve onu ne kadar yumuşatmaya çalışırsanız, o kadar yoğun hale gelir.

Sen kontrol edilemeyen acımasız bir doğa gücüne dönüşebiliyorsunuz. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Enerjiniz aşırı olduğunda ve daha da önemlisi meditasyon ve sevgi ile sakinleşmeyi öğrenmelisin. Duygularınız ile barıştığınızda harika şeyler yapabileceksiniz.

ayi-testi-1.jpg

DAĞLAR: DÜŞÜNCELERİNİZ SİZİ YÖNLENDİRİYOR

Muhtemelen önce kariyerinizi, ardından sosyal ve kişisel hayatınızı seçiyorsunuz. Yorgun hissetmenizi sağlar ve günden güne bu yorgunluk daha da derinleşir. Bu böyle olmamalı. Denge önemlidir. Sevgi, sizin hayatınızdaki her şeyi düzeltmek için gereken tek şeydir.

Simyacılar, filozofların özünün dağın tepesinde değil, kalbinde olduğuna inanırlar. Başarılarıyla değil, sahip oldukları ile takdir edilmesi gereken güzel bir ruhsun. Keşke insanlar ne kadar güzel olduğunu bilseler.

AĞAÇLAR: RUHUNUZ TARAFINDAN YÖNETİLİYORSUNUZ

Bu resimde dikkatinizi çeken ilk şey ağaçlarıyla dolu bir ormansa, o zaman gölge tarafınız sosyal odaklıdır. Ağaçlar her zaman birbirleriyle farklı şekillerde iletişim kurarlar.

Kökleri birbirine bağlıdır, birbirlerinden sinyaller iletir ve alır, tüm tehlikeleri bildirir ve uyarır. Ağaçlar konuşuyor, sen de konuşuyorsun. Başkalarıyla daha fazla iletişim kurmanız gerekiyor . Ağaçlar toprakla dünyaya bağlanıyor.

Ormandaki ağaçlar gibi hepimiz Doğa Ana'ya bağlıyız. Ona yönelmek sevinç ve şefkat almamıza yardım edecek. Geçmişte incindin, ama bunun seni etkilemesine izin verme.

Daha fazla arkadaş bul, dışarı çık ve flört et, gül, ağla ve daha çok yaşa. Sakladığınız tüm o güçlü duyguları ifade etme zamanı gelmiş olabilir. Ne kadar çok deneyime sahipsen, o kadar güçlü olacaksın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN