Süre 11 saniye! İki resim arasındaki 5 farkı sadece şahin gözlü insanlar bulabiliyor! Yapabilir misin?

Süre 11 saniye! İki resim arasındaki 5 farkı sadece şahin gözlü insanlar bulabiliyor! Yapabilir misin?

Farkı bulun: İki resim arasında 5 fark var ve bunları 11 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Zekanızı ve gözlem becerilerinizi şimdi test edin.

Farkı bul etkinliği, netizenlerin katılmaktan keyif aldığı en popüler etkinliklerden biridir. İki özdeş resim arasındaki farkı bulmayı içerir. Bu aktivite, kişinin ayrıntılara olan dikkatini ve gözlem becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda zaman geçirmek ve kendine meydan okumak için harika bir yoldur.

Ayrıca her yaştan insan için eğlenceli ve ilgi çekici bir aktivitedir ve bireysel ya da grup halinde oynanabilir. Görüntüler ilk bakışta aynı gibi görünse de aralarında belirli bir zaman dilimi içinde bulunması gereken farklılıklar vardır. İki resim arasındaki 5 farkı bulabilir misin?

1-008.jpg

RESİMLER ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Düzenli olarak bu tür faaliyetlerde bulunmak, yaşlı yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye de yardımcı olabilir. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Şimdi öğrenelim.

Yukarıda paylaşılan iki resim, tartışan iki tavuğu gösteriyor.
Görseller ilk bakışta aynı gibi görünse de iki görsel arasında 5 fark var ve onları bulmak için 11 saniyeniz var. Yalnızca en dikkatli kişiler, zaman sınırı içinde iki görüntü arasındaki farkları tespit edebilecektir.

TÜM FARKLILIKLARI BULDUN MU?

Tüm farklılıkları bulmanın anahtarı, görüntüleri dikkatlice izlemek ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemektir. Bazı farklılıklar göze çarpabilirken, diğerlerinin fark edilmesi zor olabilir ve sizin açınızdan biraz araştırma yapmanız gerekebilir. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz? Daha sonra hesaplamak için hepsini hızlıca not edin.

ZEKA OYUNU ÇÖZÜMÜ

Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Tüm farklılıkları aynı anda tespit etmek mümkün değildir. Şimdiye kadar, meydan okumanın sonuna geldik. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? 5 farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN