Sürekli çocuk doğurup dağıtmış! Müge Anlı'da tüyleri diken diken eden olay, izleyenler duydukları karşısında küçük dilini yuttu

Sürekli çocuk doğurup dağıtmış! Müge Anlı'da tüyleri diken diken eden olay, izleyenler duydukları karşısında küçük dilini yuttu

ATV ekranlarını sevilen programı Müge Anlı'da sular durulmak bilmiyor. Ailesini bulmak için programa katılan Ahsen Nur babası Mustafa'ya kavuşurken ortaya çıkan gerçekler ekran başındakileri hayrete düşürüyor. Sayısını bilmediği çocukları ile gündeme bomba gibi düşen Mustafa Bey için Aile Bakanlığı seferber oldu. İşte Müge Anlı'da şaşırtan olayın detayları…

ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ilginç olayları aydınlatmaya devam ediyor. Birbirinden farklı olaylar ekranlara taşınırken ekran başında izleyenler de duydukları ile şaşkına dönüyor. Ailesini bulmak için programa katılan Ahsen Nur babası ile bir araya geldi. Ahsen Nur'un babası hakkında öğrendiği gerçekler ise hem kendisine hem de ekran başındakileri fazlasıyla şaşırttı. Şans eseri evlatlık edildiğini öğrenen Ahsen Nur biyolojik ailesini ararken ilginç gerçeklerde bir bir gün yüzüne çıktı. Her köşede bir çocuk bırakan Baba Mustafa, Aile Bakanlığı’nı dada harekete geçirdi. İşte Müge Anlı'da şaşırtan olayın detayları…

AİLE FERTLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Müge Anlı genç kızın biyolojik ailesi için başlattığı çalışmalarda sonuca ulaştı. Kısa sürede ortaya çıkan biyolojik ailenin ardında yatan gerçekler ise herkesi fazlasıyla şaşırttı. Bir hafta boyunca süren yayının ardından Ahsen 2 ağabeyi, 3 ablası ve 1 kız kardeşi olduğunu öğrendi.

muge-anli-ahsen.jpg

Daha kim olduğunu bilmediği birçok kardeşi olduğunu öğrenen Ahsen Nur, Öncelikle 1998 ve 2010 doğumlu terk edilen kardeşleri olduğunu öğrendiğinde şaşkına döndü. Ailenin 2006 yılında çeşme başına bıraktıkları bir erkek çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

ABİSİ VE KIZ KARDEŞİ ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz gün yayınlanan programda Ahsen'in 1998 doğumlu bir abisi ve 2010 doğumlu Buket adında bir kız kardeşi olduğu öğrenildi. Dün ise 2006 yılında bırakılan bir erkek kardeşi olduğu gün yüzüne çıktı. Ahsen, o süreçte yalnızca 4 yaşında olan Buse 2006 yılında doğan kardeşine annesinin e-devlet hesabından bulduğunu ancak ölü olarak görüldüğünü aktardı.

muge-anli-ahsen-nur.jpg

Müge Anlı yaşanan olay üzerine annenin sürekli doğum yaptıktan sonra çocukları bırakmasının normal olmadığını söyleyerek annenin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşündüğünü söyledi. Programa bağlanan bir izleyici ise babanın, anneyi Gülhane Parkı'nda dilendirmeye çıkardığını iddia etti.

ahsen-kardesini-buldu.jpg

TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Programa katılan Baba Mustafa’ya isyan eden Müge Anlı, “Mustafa Bey'in hayatı doğan bebekler, dağıtılan bebekler. Ne şekilde verildiği bilmediğimiz kaçı hayatta kaçı hayatta değil bilmediğimiz bebekler çok yürek yaralayıcı. Böyle bir şey olamaz.” sözleri ile tepki gösterdi. Bunun yanı sıra Aile Bakanlığının olaya el attığı bildirilirken Mustafa Bey hakkında da suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN