Survivor 2023 fenomenler kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 fenomenler kadrosunda kimler var?

Ekranların reyting rekortmeni programı Survivor, 2023 sezonu için hazırlıklara başladı. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Survivor, 2023 sezonunda internet fenomenlerine kadroda yer verecek. Peki, Survivor 2023 fenomenler kadrosunda kimler olacak? İşte detaylar...

Survivor, 2023 sezonu için çalışmalar başladı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı 2023 sezonu için yine herkesi şaşırtacak bir ilke imza attı. Yeni sezonda internet fenomenlerinin yarışmacı olarak yer alacağı Survivor'da ayrıca akıl oyunlarına da yer verilecek.

2023 başvurularının başladığı yarışmada, fenomenler kadrosunda yer alacağı iddia edilen isimler ise şimdiden seyirciyi heyecanlandırdı.

ACUN DERSİNİ ALDI!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yeni sezonla ilgili bir ipucu verdi. Ilıcalı paylaşımında, "Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun" sözlerine yer verdi.

Yeni sezonda akıl oyunlarına da yer verileceğini belirtilen Ilıcalı'nın paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından binlerce yorum geldi.

Kullanıcılar paylaşımın altına "Acun geçen seneden ders çıkardı", "Eleştirilerin ardından düğmeye bastı" gibi yorumlar yaptı.

2023 sezonuyla ilgili kadronun ne zaman açıklanacağı merak edilirken, sosyal medyada paylaşılan isimler herkesi heyecanlandırdı. Sosyal medyada paylaşım yapan siteler birbirinden çok sevilen isimlerin 2023 Survivor fenomenler kadrosunda yer alacağını belirtti.

 survivor 2023 fenomenler kadrosu

SURVİVOR 2023 FENOMENLER KADROSUNDA YARIŞACAK İSİMLER

- Hakan Hatipoğlu

- Hikmet Tuğsuz

- Semih Öztürk

- Steven Salam

- Damla Can

- Furkan Kızılay

- Merve Aydın

- Faster Abdü lakaplı YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz

- TikTok fenomeni Merve Yalçın

- TikTok fenomeni Cellat

- Yaren Alaca

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN