Survivor 2023 kadrosunu duyan şaşırıp kalıyor! Acun Ilıcalı radikal değişiklik için düğmeye bastı... TV8'de Survivor fırtınası esecek! Bu kadar değişimi kimse beklemiyordu!

Survivor 2023 kadrosunu duyan şaşırıp kalıyor! Acun Ilıcalı radikal değişiklik için düğmeye bastı... TV8'de Survivor fırtınası esecek! Bu kadar değişimi kimse beklemiyordu!

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2023 için geri sayım başladı. Uzun zamandır heyecanla beklenen yeni sezon çalışmaları başlarken, kadroya dahil olan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanan Survivor'un kadrosunda öyle isimler var ki yarışma başlamadan seyirci heyecanlandı. İşte, Survivor'da fırtına estirecek o isimler...

Acun Medya'nın başarılı yapımlarından Survivor, geçtiğimiz sezon olaylı bir finale imza atmıştı. Nisa'nın şampiyonluğu birçok kesim tarafından eleştirilirken, yarışmacılardan tek tek Survivor itirafları da gelmişti. Yaşanan kaos sonrasında duruma el atan Acun Ilıcalı, reytinglerin düşmemesi için yeni sezon çalışmalarını sıkı tuttu.

PERFORMANS DEĞİL AKIL ÖN PLANDA OLACAK!

Survivor 2023'le ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, bu yıl performanstan çok aklın ön planda olacağını söyleyerek, "Survivor'da bu yıl aklın ön planda olacağı bir dönem olacak. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma dönemlerini özledim, o zamanki Survivor'un tanıdı almak istiyorum. Performans kadar aklı da ön planda tutan bir yarışma canlanıyor kafamda" demişti.

 survivor 2023 kadrosu

SURVİVOR KADROSUNDA YILDIZ İSİMLER!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Ata Benli, Survivor yeni sezon kadrosunda olacak isimleri açıkladı. Benli'nin paylaşımında yer alan isimler şunlar oldu; Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Damla Can, Aleyna Kalaycıoğlu, Merve Aydın, YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Cellat.

Bu isimleri görenler ise "Bir bunlar eksikti", "Fenomenler ne alaka ya" gibi yorumlar yaparak kadroyu beğenmediklerini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN