Survivor Acun'un elinde patladı! Berdan ve Seçil'den sonra o isim de ayrıldı "Adada yarışmacı kalmadı"

Survivor Acun'un elinde patladı! Berdan ve Seçil'den sonra o isim de ayrıldı "Adada yarışmacı kalmadı"

Survivor'dan peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler sonrasında ünlüler takımından biri daha zor şartlara dayanamadı. Herkes şampiyon olmasını beklerden o isim ayrılık kararı aldı. İzleyiciler "Adana kimse kalmadı" yorumları yaptı.

Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması Survivor bu kez beklentileri karşılamadı. 15 Ocak'ta başlayan yarışmadan ünlüler tek tek ayrılık kararı aldı. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler zor şartlar ve sağlık sorunlarından dolayı adadan ayrılırken, Yusuf Güney de adanın şartlarına dayanamadı...

ada.jpg

SURVİVOR'DAN PEŞ PEŞE ÜZEN KARARLAR

Her yıl izlenme rekorları kıran Survivor'da bu defa hayal kırıklığı yaşandı. Ünlüler takımından 3 kişi adaya kendi istekleriyle veda etti.

survivor.jpg

İlk elenen isim Ümit Erdim'in olduğu ünlüler takımından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler de kendi isteğiyle ayrılık kararı aldı.

berdan.jpg

ADADA YARIŞMACI KALMADI

Herkesi şaşırtan bu ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Şampiyon olması beklenen Yusuf Güney de adanın zor şartlarından dolayı adadan ayrılma kararı aldı.

yusuf.jpg

Duyanlar "Adana yarışmacı kalmadı" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN