Survivor Batuhan sevgilisinden dayak yedi! Resmen parçalamış

Survivor Batuhan sevgilisinden dayak yedi! Resmen parçalamış

Geçen yıl Survivor'da yarışan Batuhan Karacakaya, uzun süredir beraber olduğu sevgilisi fenomen Ayşe Fatma Aslanpay tarafından darp edildi. Aslanpay, daha önce kendisine şiddet uygulandığını iddia etmişti. Karacakaya, o videoyu yayınladı. Göreneler "Resmen parçalamış" yorumunda bulundu.

Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakteri ile yıldızı parlayan Batuhan Karacakaya, sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay ile mahkemelik oldu. Uzun süredir aşk yaşayan ikili adeta tekme tokat birbirine girdi. Aslanpay, darp edildim iddiasıyla Karacakaya'yı mahkemeye vereceğini söylemesinden sonra ünlü oyuncu o videoyu yayınladı. Olayın yüzü ise çok başka çıktı.

batuhansurvivor.jpg

SURVİVOR BATUHAN'A SEVGİLİSİNDEN DARP

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya, sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay ile mahkemelik oldu. İkili arasında çıkan tartışma kavga döndü, Aslanpay, Karacakaya'yı darp etti. Ünlü oyuncu o videoyu yayınladı, görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

batuhankaya.jpg

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI

Aslanpay, sevgilisi Batuhan Karacakaya'yı kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet edeceğini söylemişti. Karacakaya ise asıl mağdurun kendisi olduğunu belirterek darp görüntülerini yayınladı.

Batuhan Karakacaya’nın beş ay beraberlik yaşadığı sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay bu akşam sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN