Survivor depremin etkisiyle sarsıldı! Aysu Keskin öğrenince konseyi terk etti, 6 kişinin yarışmadan ayrıldığı iddiası...

Survivor depremin etkisiyle sarsıldı! Aysu Keskin öğrenince konseyi terk etti, 6 kişinin yarışmadan ayrıldığı iddiası...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi ile birlikte 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi. 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi ile birlikte geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarına deprem felaketini açıkladı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler ise büyük ilgi gördü. Yaşanan yıkım ile birlikte yarışmacıları eve alan Acun Ilıcalı iletişimi serbest kıldı. İşte tüm detaylar...

Survivor Yarışmacılarına Deprem Felaketi Açıklandı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte büyük bir yıkım meydana geldi. Milyonlarca vatandaş seferber olurken sosyal medyada Survivor yarışmacıları merak konusu oldu. Birçok kullanıcı "Survivor yarışmacıları ne yaptı?" ve "Survivor yarışmacıları deprem hakkında bilgilendirildi mi?" gibi daha birçok soru yer aldı.

Survivor programının sunucusu Acun Ilıcalı kısa bir süre önce depreme dair bilgileri yarışmacılar ile paylaştı. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depreme dair yarışmacılara açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, ülkemizde çok büyük bir deprem olduğunu, deprem merkezinin ise Kahramanmaraş olduğunu belirtti. 10 ilimizin bu deprem felaketinden etkilendiğini açıklayan Acun Ilıcalı, yarışmacıların aileleriyle iletişime geçtiğini ve can kaybı olmadığını belirtti.

survivor-yarismacilari-depremi-ogrendi-5cc0b996.webp

Survivor Çekimlerine Ara Verildi!

Yaşanan deprem felaketi ile birlikte çekimlere ara verdiğinin altını çizen Acun Ilıcalı yarışmacılar hakkında da bilgiler paylaştı. İletişimin serbest hale geleceğini belirten Acun Ilıcalı ayriyeten evlere alacağını bahsederek, "İletişim serbestliği tanıyoruz. İsteyen istediği akrabasını arayabilecek. Çekimlere ara veriyoruz, sizleri evlere alacağız." açıklamasında yer aldı.

Deprem hakkında bilgiler alan yarışmacılar adeta yıkıldı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çekimlerine ara verilen Survivor'un ne zaman başlayacağına dair bir bilgi paylaşımı bulunmadı. Ayriyeten bu açıklama üzerine Survivor'da büyük bir olayın yaşandığı da söyleniyor.

63f495ee86b24a2d5827559b.webp

Survivor 2023'de 6 Kişi Yarışmayı Bıraktı Mı?

Kahramanmaraş depremine dair detayları paylaşan Acun Ilıcalı açıklaması esnasında yarışmacılar göz yaşlarına engel olamadı. Yarışmacılar içerisinde Aysu Keskin göz yaşlarına boğuldu. Kısa süre içerisinde göz yaşları ile birlikte konsey alanını terk etti. Aysu Keskin'in daha öncesinde bir arkadaşını deprem afeti nedeniyle kaybettiği öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın deprem açıklaması üzerine Survivor 2023 yarışma programına 6 kişinin bıraktığı iddiaları gündeme geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN