Survivor Nagihan'dan olay elbise! Görenler dondu kaldı "İyice abarttı"

Survivor Nagihan'dan olay elbise! Görenler dondu kaldı "İyice abarttı"

Survivor'daki asi ve hırslı haliyle akıllara kazınan Nagihan Karadere, yarışma sonrasında bambaşka birine dönüştü. Tarzını değiştiren Karadere, bir dizi estetik operasyonlarda geçirdi. Son hali ile dikkat çeken güzel yarışmacı, derin yırtmaçlı elbisesi ile yine sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın ne giydi?

Survivor yarışması ile hayatımıza giren Nagihan Karadere, son dönemlerde paylaşımları ve değişimi ile gündemden düşmüyor. Tarzını yenileyen Karadere, adeta başka birine dönüştü. Eski halinden eser kalmayan güzel yarışmacı bu defa giydiği cesur elbise ile sosyal medya da olay oldu. Bakın Nagihan Karadere ne giydi?

nagi.jpg

NAGİHAN KARADERE'DEN OLAY POZLAR

En son katıldığı bir programda çocukluğunda cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen Nagihan Karadere herkesi şaşırtmıştı.

1200x627-survivor-nagihan-karadereden-bomba-aciklamalar-yillar-sonra-gelen-evlilik-itirafi-1634635471801.jpg

DERİN YIRTMACI İLE FIRTINA ESTİRDİ

Bu itiraf uzun süre gündemde yer alırken, başarılı yarışmacı sosyal medya paylaşımı ile ağızları açıkta bıraktı. Eşinin kendisini aldatmasıyla bambaşka bir Nagihan olan yarışmacı, estetik ve tarz yenileyerek "Ayrılık yaramış" dedirtti.

survivor-nagihan-karaderenin-eski-esi-bakin-kim-cikti-goren-duyan-inanamadi-kizimi-gostermiyor-demisti-meger-1649109407601.jpg

SON PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

En son paylaşımı ise binlerce yorum aldı. Giydiği iddialı elbise ile poz veren Karadere'nin derin bacak dekoltesi ağızları açıkta bıraktı. O fotoğrafı görenler "Taş gibi" yorumları yaptı.

nagehan1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN