Survivor Nisa'nın eski hali ortaya çıktı! Meğer tesettürlüymüş

Survivor Nisa'nın eski hali ortaya çıktı! Meğer tesettürlüymüş

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı iddialı pozlar vermeye devam ederken eski bir görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü. Tesettürlü olduğu ortaya çıkan Bölükbaşı adeta şaşkınlık yarattı. Bazı kullanıcılar ise o görüntünün Nisa Bölükbaşı'ya ait olmadığını söyledi. İşte Nisa Bölükbaşı'nın ünlü olmadan önceki tesettürlü hali

Survivor'un 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrasında tarzını da değişti. Özel hayatında mutluluğu bulamayan Bölükbaşı, kariyerinde yükseldi. Reklam filmlerinde oynayan Bölükbaşı, iddialı pozlarıyla da çok konuşuluyor.

nisabolukbasi.jpeg

NİSA BÖLÜKBAŞI MEĞER TESETTÜRLÜYMÜŞ

Şampiyonluğunun ardından bir süredir arka planda kalan Nisa Bölükbaşı sosyal medyada bir fotoğrafıyla günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

nisa.jpg

SOSYAL MEDYA 2'YE BÖLÜNDÜ

Bazı sosyal medya kullanıcıları Nisa'nın fotoğrafının yanına başörtülü bir kişinin fotoğrafını koyarak, söz konusu kişinin Nisa Bölükbaşı olduğunu iddia etti.

bolukbasi.jpg

FOTOĞRAFI GÖREN İNANAMADI

Kimileri çok benzese de Nisa'nın böyle bir fotoğrafının olmadığını yazarken bazıları ise bu kişinin Nisa olduğunu savundu.

nisasurvivor.jpg

Siz ne düşünüyorsunuz?

İŞTE O FOTOĞRAF

whatsapp-image-2023-04-10-at-15-58-34.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN