Survivor'da çığlıklar koptu! Yunus Emre ve Yasin birbirine girdi: Bu kez kavga öyle böyle değil, Acun diskalifiye edebilir

Survivor All Star heyecanı tam hızıyla devam ederken bomba gibi olay yaşandı! Survivor'da çığlıklar koptu! Yeni bölümün tanıtımında yaşananlar heyecanı doruğa taşırdı. Yunus Emre ve Yasin birbirine girdi! Öyle böyle değil, Acun diskalifiye edebilir...

Survivor All Star heyecanı, 26. bölüm fragmanıyla birlikte doruk noktasına ulaştı. Yarışmanın tanıtımında Yunus Emre'nin Poyraz ve Yasin'le yaşadığı gerilim, ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşattı. Tartışma sosyal medyada da hızla gündem oldu.

YASİN VE EMRE ARASINDA GERİLİM

resim-2024-02-05-133317095.png

Tanıtımda dikkat çeken an, Yasin'in sert bir şekilde Yunus Emre'yi "Emre" diye çağırması oldu. Yunus Emre'nin ise "Ne var?" diyerek verdiği tepki, izleyicilere gerilimi baştan sona hissettirdi. Yasin'in "Yeter ya" demesiyle birlikte atmosfer daha da gerildi ve Yunus Emre aniden sinirlenerek tepki gösterdi.

Survivor'da gerginlik sadece tanıtımla sınırlı kalmadı. Konseyde yaşanan olaylar, fragmanda da öne çıkan anlar arasında yer aldı. Yunus Emre'nin "Sen bana konuşamazsın" dediği görüntüler, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

SURVIVOR’DA DİSKALİFİYE İDDİASI

resim-2024-02-05-133256378.png

Görüntülerin sonunda konseyde çıkan kavga nedeniyle Acun Ilıcalı yayına ara verdi. Ekranda yansıyan sözler arasında şu cümleler dikkat çekti:

- Sen bana böyle konuşamazsın o parmağını indir

- Bizi dışarı çıkarın bana konuşabiliyor mu?

- Ya dışarı gelsem ne olur

Çığlık seslerinin eşlik etmesi üzerine sosyal medyadaki kullanıcılar Yunus Emre'nin Poyraz ya da Yasin ile kavga ettiği iddiasını ortaya attı. Ve kavganın üzerine Acun’un yarışmacılardan birini diskalifiye edeceği iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir