Survivor'da favori isim elendi

Survivor All Star'da acil durum konseyinde beklenmeyen bir karar çıktı. Kararı açıklayan Acun Ilıcalı, All Star'ın favori isimlerinden olan Sema'yı bir kavga sebebiyle diskalifiye etti.

Survivor All Star'da Pınar ve birkaç hafta önce kırmızı takıma dahil olan favori isimlerden Sema arasında büyük bir kavga yaşandı. Kavganın sadece kısa bir bölümü gösterildi. Görüntülerde takım arkadaşlarının Sema ve Pınar'ı ayırmakta güçlük çektiği görüldü.

lllll.jpg

ACİL DURUM KONSEYİNDE ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Sema ile bir araya geldi. Acun Ilıcalı, Sema'nın davranışının kabul edilemez olduğunu söyleyerek Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın açıklaması şöyle

"Sen bana göre örnek bir annesin, hayatı tek hareketten değil geneğiyle değerlendirmekten yanayım her zaman. Öyle fevri bir olaydan bir yere varmak benim için her zaman insanı yanlışlara götürür. Senin karakterinle ilgili bir değerlendirme asla değil bu ancak yaşanan bu olay bizim yarışmamızın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız."

ppppp.jpg

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Survivor'a üç kez katıldı. 17 Ağustos 1985 (33 yaşında) tarihinde Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Aydemir, geçmiş yıllarda da heptatlon branşında yer aldı.

2012 yılındaki Londra Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x 400 metre bayrak yarışında yarışma hakkı elde eden Sema Aydemir, 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56. 62 sn. ile elde etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN