Survivor'da sinirler gerildi! O yarışmacı için karar verildi... Gergin bir konsey daha!

Survivor'da sinirler gerildi! O yarışmacı için karar verildi... Gergin bir konsey daha!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor yeni sezonu ile birlikte ekranlarda yer alıyor. 2023 sezonu ile birlikte devam eden yarışmada geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümüyle gergin anlar yaşandı. O yarışmacı tarafından söylenen ağır sözler Acil Durum Konseyi'ni harekete geçirdi. Acun Ilıcalı ise isim hakkında kararını verdi. İşte tüm detaylar...

SURVİVOR 2023 GERGİN ANLAR!

Survivor 2023 sezonu oldukça gergin geçiyor. TV8 ekranlarında yer alan yarışma programında konseylerde gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Tüm heyecanıyla devam eden Survivor yarışmasında yaşanan gerginlikler bu kez iki takım arasında çıktı.

Survivor yarışmacısı Yusuf'un kötü sözleri ile birlikte sinirler gerildi. Halil ile yarışmasında kaybeden yarışmacı Yusuf, karşı takım ile diyaloğa girdi. Sert sözlerin söylenmesi ile birlikte gün sonunda konsey yeniden toplandı.

Her yeni bölümüyle dikkat çeken Survivor yarışmasının tüm heyecanı devam ediyor. Ödül oyunu rekabetinde Halil'e karşı sayı kaybeden yarışmacı Yusuf kaybetmesinin ardından karşı takıma "Göreceksin sen, seninle hesaplaşacağım. Sana kemik vereceğim dişlerini sökeceğim senin." ifadeleriyle tehditkâr bir söylemde bulundu.

198575.jpg

YARIŞMACI YUSUF'TAN TEHLİKELİ SÖZLER!

Yusuf'un söylediği sözler üzerine öfkelenen Asena üzerine yürüyünce kendisinin suçlu olduğunu belirtirken tekrardan Yusuf, "Yanlışı sen mi bana öğretiyorsun? Beni karşına alma." ifadeleriyle tehditkâr konuşmalarına devam etti.

Bu lafın üzerine ise Asena "Senin benim hayatımda ne yerin var ki seni karşıma alayım Yusuf?" sorusunu sordu. Olayın devamında Murat Ceylan'ın bu durumu Acun Ilıcalı ile paylaşacağını belirtmesiyle Yusuf oyun alanını terk etmek istedi.

t-20440895486433c44c34e70.jpeg

ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI!

Acil durum konseyinin toplanması ile birlikte sorunu kendi açısından anlatan Yusuf, kimseyle bir sorunu olmadığını kendisine sitem ettiğini belirtti. Bu açıklama üzerine Acun Ilıcalı "Karşı taraftan Asena bağırarak seni şaşırtıyor. Sen Asena bağırınca şaşırıyorsun, hata yapıyorsun, deliriyorsun. Çılgın hareketler yapıyorsun, saydırmaya başlıyorsun, hakaretlere başlıyorsun, yüzüne söylemiyorsun. Asıl kafanı karıştıran Asena. Asena'da 'Bana mı söylüyorsun?' diyince 'ortaya' diyorsun. Sen burada birine konuşyorsun. Onu dolduramıyorsun haklı olarak. Bizim açımızdan asla kabul edilebilir şeyler değil. Seninki 3 dakika falan sürüyor." sözlerine yer verdi.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ile birlikte ekip ile yapılan toplantı sonrasında Yusuf'un 4 ödülden yararlanamayacağı açıklanırken özür dilemesi halinde cezası 3'e düşürüleceği bilgisi paylaşıldı. Yusuf'un özür dilemesiyle gerçekçi bulmayan Acun Ilıcalı cezasının 4 ödül oyunu olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN