Survivor'dan ayrıldı, kara çarşafa girdi! Sarışın güzel Aycan'ı gören dilini yuttu

Survivor'dan ayrıldı,  kara çarşafa girdi! Sarışın güzel Aycan'ı gören dilini yuttu

Survivor All Star'da yarışan ve ani bir kararla adadan ayrılan sporcu Aycan Yanaç'tan radikal bir karar geldi. Tesettürlü paylaşım yapan ünlü sporcu herkesi şaşırttı. Çarşafa giren Aycan Yanaç bakın o fotoğrafının altına ne yazdı?

Survivor'da kısa süre kalan ve kendi isteğiyle ayrılan Aycan Yanaç, Türkiye'ye döner dönmez şaşırtan bir karar aldı. Güzelliğiyle beğeni toplayan Yanaç çarşafa girdi. O anlarını ise sosyal medya hesabından yayınladı. Görenler ise "Çok yakışmış" yorumları yaptı.

aycan.jpg

SURVİVOR'DAN AYRILDI TESETTÜRE GİRDİ

Survivor'da fiziği kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Ünlü sporcu Aycan Yanaç, adadan ayrılmıştı. Ülkeye geldiği gibi ilginç bir karar alan Yanaç, son haliyle herkesi şaşırttı.

ay.jpg

GÖRENLER BEĞENİ BUTONUNU ÇÖKERTTİ

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Yanac, bu kez tesettürlü bir kıyafet giyerek paylaşım yaptı. Ünlü sporcunun kapanacağı iddia edilirken, fotoğrafa yaptığı açıklamada da doğrular bu iddiayı doğrular nitelikte.

yn.jpg

"GÜZEL ŞEYLER GELİYOR"

Yanaç'ı görenler bu beklenmedik gelişme karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

carsaf.jpg

Ünlü isim o fotoğrafın altına "Çok güzel bir şey geliyor" notunu ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN