Survivor'ın kavgalara doymayan yarışmacısı Asena meğer o kişiyle evliymiş! Eski eşi de Survivor yarışmacısı çıktı: Aralarındaki yaş farkı dikkat çekti

Survivor'ın kavgalara doymayan yarışmacısı Asena meğer o kişiyle evliymiş! Eski eşi de Survivor yarışmacısı çıktı: Aralarındaki yaş farkı dikkat çekti

Survivor 2023 heyecanı hız kesmeden devam ederken yarışmacıların özel hayatları da merakla araştırılıyor. Peki Asena'nın eski eşi kim? Tüm detaylar haberimizde.

Survivor yarışmacıları arasında adından en sık söz ettiren isimlerden biri olan Asena'nın eski eşini duyan herkes şoke oldu. Peki Asena kiminle evliydi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ASENA DEMİRBAĞ'IN ESKİ EŞİ BAKIN KİMMİŞ

Survivor yarışmacısı Asena yarışma esnasında sık sık adından söz ettiriyor ve geçtiğimiz günlerde diskalifiye edilmenin kıyısından döndü. Asena Demirbağ'ın eski futbolcu Ahmet Dursun ile evli olduğunu duyan herkes şaşırdı. Asena Demirbağ'ın eski eşi Ahmet Dursunla bir kızları var. 2019 senesinde evlenen çift 2021 senesinde yollarını ayırdı. Çiftin kızlarının adı ise Lidya. 

Asena Demirbağ ve Ahmet Dursun İlişkisi

Boşanma süreci sonrasında katıldığı bir programda duygularına hakim olamayan Asena, Ahmet Dursun'u boşanmaya zor ikna ettiğini de söyledi. 45 yaşında olan eski futbolcu Ahmet Dursun 2014 senesinde yarışmaya katılmış ve üçüncü olmuştu. Asena Demirbağ ise 24 yaşında. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi mezunu ve sosyal medya üzerinde pilates eğitmenliği, kişisel antrenörlük ve online koçluk dersleri veriyor. Aynı zamanda 2020 sezonunda yarışmaya katılan ve geçtiğimiz sene şampiyon olan Nisa Bölükbaşı da çift ile yakın arkadaş. Nisa ve Asena'nın arkadaşlığı da sosyal medyada sık sık konuşuluyor. Ayrıca Asena Demirbağ'ın Oya Aydoğan'ın oğlu olan Gurur Aydoğanın babası Latif Demirbağ ile bir akrabalık ilişkisi olduğu da iddialar arasında yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN