Survivor'un cesur güzeli Berna sınırları zorladı! Öyle bir yerine dövme yaptı ki... "Utanma kalmamış"

Survivor'un cesur güzeli Berna sınırları zorladı! Öyle bir yerine dövme yaptı ki... "Utanma kalmamış"

Survivor eski yarışmacısı Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Keklikler bu defa yaptırdığı dövme ile olay oldu. Bakın Berna Keklik neresine dövme yaptı?

2017-2022 yıllarında Survivor yarışmasına katılan ve yıldızı parlayan Berna Keklikler, cesur pozlarıyla ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Almanya'da doğup büyüyen güzel yarışmacı bu defa kasığına yaptığı dövmeyle gündem oldu. O kareyi ise sosyal medya hesabından paylaştı.

bernakeklik.jpg

KASIĞIAN DÖVME YAPTIRDI

Katıldığı Survivor yarışmasındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Berna Keklikler, yarışma sonrasında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

keklikler.jpg

Kusursuz fiziği ve cesur paylaşımlarıyla beğeni toplayan Keklikler, kasığına dövme yaptırdı.

dovme.jpg

O KAREYE YORUM YAĞDI

Kasığının fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından yayınlayan Berna Keklikler'e çok sayıda yorum yağdı. Bazı kullanıcılar "Utanma kalmamış" yorumları yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN