Taha Duymaz'ın helvasını dağıttı, detayı gören küplere bindi! "Resmen alay ediyor"

Taha Duymaz'ın helvasını dağıttı, detayı gören küplere bindi! "Resmen alay ediyor"

Deprem hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın helvası dağıtıldı. Bir dönem 'hamileyim' sözleriyle çok sayıda tepki gören Mükremin Gezgin'in arkadaşı Taha için kapı kapı helva dağıttı. Bazı kullanıcılar ise "Reklam peşinde" yorumları yaptı.

Sosyal medyada hamileyim diye tepki çeken Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin Taha Duymaz'ın helvasını dağıtıp bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Herkesi üzen ölüm sonrasında Gezgin'in bu paylaşımı bir anda tepki topladı. Meğer bakın helvayı niye yapmış?

duym-001.png

TAHA DUYMAZ'IN HELVASINI DAĞITTI

Hatay'daki deprem sonrasında enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

tha-001.jpgMütevazi mutfağında çektiği yemek videoları ile herkesin gönlünde taht kuran fakat ölümüyle derin bir üzüntü yaşatan Taha Duymaz'ın helvası dağıtıldı. Hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin'in o paylaşımı tepkilere neden oldu.

mukremin.jpg

MEĞER KANDİL İÇİN YAPMIŞ! "RAHAT BIRAK ÇOCUĞU"

Ancak Mükremin'in helvayı kandil için yaptığı ve Taha'nın haberini aldıktan sonra sanki onun için yapmış gibi dağıttığı ortaya çıktı.

tahaduymaz.jpg

Sosyal medya kullanıcıları olaylı fenomeni topa tuttu "Rahat bırakın artık şu çocuğu, daha ne kadar üzerinden geçineceksiniz?"
yorumları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN