Tam kış ilacı! Kendiniz doğal antibiyotik yapın: Her evde olan iki malzemeyle

Tam kış ilacı! Kendiniz doğal antibiyotik yapın: Her evde olan iki malzemeyle

Hastalık günlerinde devamlı ilaç kullanmak istemiyorsanız bu yöntemi mutlaka deneyin. Tam bir antibiyotik! Her evde olan iki malzemeyle kolayca hazırlayabilirsiniz...

Evde soğan ve karanfille kolayca hazırlayacağınız antibiyotikle, hem kendimize hem de çocuklarımızı ilaçsız iyileştirebilirsiniz. Soğanın, mikrobiyal ve enfeksiyon kaynaklı rahatsızlıklarda doğal bir antibiyotik görevi gördüğü bilinen bir gerçek. Soğanın bu etkisi karanfilin solunumu rahatlatan hoş kokusu ile birleşince en hızlı etki eden ilaçlardan birine dönüşüyor.

MALZEMELER

Soğan

Karanfil

UYGULAMA OLDUKÇA BASİT

Soğana karanfil batırın, hayatınız değişecek!

İlk olarak, bir soğanı alıp ortadan ikiye ayırın. Ardından, ayırdığınız her iki soğan yarısına da tek tek karanfilleri saplayın. Hazırladığınız bu doğal solunum destekleyiciyi, uyuduğunuz odanın herhangi bir yerine koyun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN