Tarkan'dan anlamlı paylaşım: "İnsanlığın çivisinin çıktığı..."

Tarkan'dan anlamlı paylaşım: "İnsanlığın çivisinin çıktığı..."

Ünlü şarkıcı Tarkan, son günlerde dünyada yaşanan olaylara sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile tepki gösterdi. Eşi Pınar ve kızı Liya ile çekilen aile fotoğrafını paylaşan Tarkan, "insanlığın çivisinin çıktığı şu tuhaf zamanlarda bir daha anlıyorum ki sevgiye sığınma zamanı" dedi.

Tarkan uzun süredir eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da yaşıyor. Salgının ardından tüm yeni projelerini erteleyen Tarkan ailesiyle birlikte bol bol vakit geçiriyor.

tarkan-ailesi.jpg
Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile sarıldığı sevgi dolu fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı yayınladığı kareye, "İnsanlığın çivisinin çıktığı şu tuhaf zamanlarda bir daha anlıyorum ki sevgiye sığınma zamanı. Ailemize, sevdiklerimize sarılma zamanı." notunu düştü.

tarkan.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN