Tarkan'dan Özgecan Aslan paylaşımı: Adalet kulaklarını tıkadı, biz vazgeçmeyeceğiz

Tarkan'dan Özgecan Aslan paylaşımı: Adalet kulaklarını tıkadı, biz vazgeçmeyeceğiz

Ünlü şarkıcı Tarkan, 7 yıl önce katledilen Özgecan Aslan'ın ölüm yıldönümü için yaptığı paylaşımda, kadın cinayetlerinin devam ettiğini ve hukukun bu konuda yetersiz kaldığını vurgulayarak "Adalet kulaklarını tıkadı, çığlığınız olmaya devam edeceğiz, vazgeçmeyeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Megastar Tarkan, 7 yıl önce katledilerek ülkeyi yasa boğan Özgecan Aslan'ın ölüm yıldönümü için bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, ülkedeki kadın cinayetlerinin devam ettiğini vurgulayarak "Adaletin, hukukun sizlere kulaklarını tıkadığı, zalim erkek zihniyetinin egemen olduğu bu devirde sesiniz, çığlığınız olmaya devam edeceğiz, vazgeçmeyeceğiz" mesajını paylaştı.

'ADALET KULAKLARINI TIKADI, ÇIĞLIĞINIZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Tarkan'ın ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Unutmadık seni Özgecan Aslan. Ama unutmamak yetti mi? Maalesef senden sonra yüzlerce kadın daha öldürüldü ve öldürülmeye devam ediyor bu toprağı yas tutan memlekette. Adaletin, hukukun sizlere kulaklarını tıkadığı, zalim erkek zihniyetinin egemen olduğu bu devirde sesiniz, çığlığınız olmaya devam edeceğiz, vazgeçmeyeceğiz.

Sana söz Özgecan, bir gün daha rahat uyuyacaksın yerinde."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN