Tarkan'dan 'Enes Kara' mesajı: Görevimiz çocukları korumak

Tarkan'dan 'Enes Kara' mesajı: Görevimiz çocukları korumak

Cemaat yurdunda maruz bırakıldığı baskı nedeniyle Enes Kara'nın hayatına son vermesine ilişkin paylaşımda bulunan Tarkan, "Asli görevimiz çocukları korumaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlere hizmet ettirmek değil" dedi.

Sanatçı Tarkan Twitter hesadından cemaat yurdunda yaşadığı baskılardan ve yaşadığı gelecek kaygısından dolayı hayatına son veren Enes Kara için ne kadar üzüldüğünü belirttiği bir paylaşım yaptı.

Tarkan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Enes Kara’nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam.

Ne yazık ki Enes Kara’nın durumunda olup baskı altında yaşayan ve umudunu kaybetmiş, çaresiz binlerce genç var ülkemizde.

Asli görevimiz çocukları korumaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlere hizmet ettirmek değil.

Ey analar babalar! İş işten geçmeden çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine hassasiyetle, sevgiyle kulak verin, koşulsuzca yanlarında olun."

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN