DEVA Partisi lideri Babacan'dan 'Enes Kara' paylaşımı

DEVA Partisi lideri Babacan'dan 'Enes Kara' paylaşımı

Ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı için intihar eden Enes Kara hakkında paylaşımda bulunan DEVA Partisi lideri Babacan, "Bu ülkenin gençleri kendi akılları ve inançları doğrultusunda hareket edebilene dek, onların fikri ve ekonomik bağımsızlıklarını sağlayana dek hiçbirimiz özgür olamayacağız" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elazığ'da ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı gerekçesiyle intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Babacan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu ülkenin gençleri kendi akılları ve inançları doğrultusunda hareket edebilene dek, onların fikri ve ekonomik bağımsızlıklarını sağlayana dek hiçbirimiz özgür olamayacağız. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN