Tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu 'Ben daha sabırlıymışım'

Tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu 'Ben daha sabırlıymışım'

'Benzemez Kimse Sana' adlı programın yayından kaldırılmasının ardından Mustafa Keser, partneri Bülent Ersoy'u topa tutmuştu. Keser'in ardından bir dönem Ersoy'la program yapan İzzet Yıldızhan da Bülent Ersoy'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birlikte sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' adlı program geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılmıştı. "Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" diyen Keser, "Olay yaratacak açıklamalarım olacak" ifadelerini kullanmıştı.

SANKİ KARŞISINDA HİZMETÇİSİ VAR!

76 yaşındaki sanatçı, yaşananların perde arkasını YouTube kanalında anlattı. Ersoy'u adeta topa tutan Mustafa Keser, "Bülent Ersoy ile sahnede hiç çalışmadım ama tabii huyunu, suyunu, sahnede neler yapıyor, oradan, buradan, müzisyenlerden duyarız hep... Yapılan yanlışlar, davranış bozuklukları... Teklif bana yapımcı Polat Yağcı kardeşim tarafından geldiğinde ben pek sıcak bakmadım. 'Polatcığım biz yapamayız' dedim. İnsani yapımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil... 'Ağabey bu çok iyi olacak' dedi. İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Ben düşündüm ki, bu arkadaştan yaşça da büyüğüm, sanatça da büyüğüm... Bizim yanımızda yanlış bir hareket, ters bir hareket yapmaz; musiki açısından da sanat açısından da yapmaz diye düşündüm. Yanılmışım. Elimden geldiğince programı yürütmeye çalıştım, onun açıklarını kapatmaya çalıştım" dedi.

MUSTAFA AĞABEY'DEN ÇOK DAHA SABIRLIYMIŞIM

İzzet Yıldızhan, önceki gün bir AVM'den çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcı da Bülent Ersoy ile yaptığı programın 4 hafta sonra yayından kalktığını söyledi. Yıldızhan, "Ben Mustafa (Keser) Ağabey'den çok daha sabırlı çıktım. 4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım'ın, artık böyle programlar yapmaması lazım. Daha çok sağlığına dikkat etmeli. Bazı sanatçılar zordur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN