Taylor Swift'in milyar dolarlık servetine 'Çin' dopingi

Taylor Swift'in milyar dolarlık servetine 'Çin' dopingi

Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilen ve "Eras Tour" adlı konser turundan elde ettiği gelir sayesinde milyarder statüsünü elde eden ünlü şarkıcı Taylor Swift'in turne filmi, Çin'de de vizyona girecek. Dünya genelinde gişede milyonlarca dolar kazanan filmin, Çin'de vizyona girmesinin ardından Swift'in servetinin ciddi bir oranda daha da artacağı düşünülüyor.

Bu yıl gerçekleştirdiği ve gelecek yıl da devam edecek olan "Eras Tour" adındaki dünya turnesiyle 1 milyar dolarlık hasılat rekoru kıran ABD'li şarkıcı Taylor Swift, turne filmiyle de ciddi bir hasılat elde ederek sinema tarihine geçti. Swift, ABD ekonomisine olan olağanüstü etkisi ile Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçildi.

NTV'de yer alan habere göre; Swift'in dünya turnesini beyazperdeye taşıdığı "Taylor Swift: The Eras Tour" adlı filmi, dünya çapında yaklaşık 250 milyon dolar kazanırken 31 Aralık'ta da Çin'de de vizyona girecek.

ÇİN'DEKİ HAYRAN KİTLESİ BÜYÜK

Vizyona girmesinin üzerinden yaklaşık iki ay geçmesine rağmen filmin gişede büyük bir başarı elde edeceği öngörülüyor. Aralık ayının son günleri, Çin'de sinemaseverlerin salonları dolduğu en yoğun zaman olarak nitelendiriliyor.

Özellikle Swift'in Çin'deki hayran kitlesinin çok büyük olduğu düşünüldüğünde bu başarı kaçınılmaz denilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN