TCKN son hanesine göre ödemeler başladı! Hesaplarınıza hemen bakın: Bakanlık'tan para yatırılmış olabilir

TCKN son hanesine göre ödemeler başladı! Hesaplarınıza hemen bakın: Bakanlık'tan para yatırılmış olabilir

Dar gelirli vatandaşlara verilen maddi destekler hız kesmeden devam ederken hak sahiplerinin ödemeleri de yapılmaya başlandı. Peki hangi ödemeler ne zaman yatıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler için düzenlenen sosyal destek ödemeleri hak sahiplerinin hesabına yatıyor. Peki ödemeler nasıl sorgulanır? Başvuru nasıl yapılıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HAK SAHİPLERİNİN ÖDEMELERİ YATIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamalara göre hak sahiplerinin ödemeleri Mart ayı için tamamlandı. Dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal destek ödemeleri kapsamında Mart ayı Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardımları ve Çoklu Doğum Yardımı ödemeleri hesaplara geçti. 

Mart Ayı Sosyal Destek Ödemeleri Tamamlandı

Bakan Derya Yanık tarafından yapılan açıklamaya göre eğitimi devam eden ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin maddi destekleri ve sosyal güvencesi olmayan kişilerin eğitim destekleri hesaplara yattı. Derya Yanık şu açıklamaları yaptı; 'Şartlı Sağlık Yardımı ile 0-6 yaş arasındaki çocuğu olan aileler için Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen zamanlarda kontrollerinin yapılması için verilen maddi destekler devam ediyor. Mart ayı yardımları hak sahiplerinin hesaplarına geçti ve toplam 466.1 milyon TL ödeme yapıldı.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN