'Teşkilat' dizisine yeni oyuncu geliyor: 'Kaptan' rolüne hayat verecek

'Teşkilat' dizisine yeni oyuncu geliyor: 'Kaptan' rolüne hayat verecek

Başrollerini Aybüke Pusat ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'Teşkilat' dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Tims&B imzalı Teşkilat dizisine katılan Burak Demir, 'Kaptan' karakterine hayat verecek.

Tims&B imzalı 'Teşkilat' dizisi dördüncü sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Her pazar akşamı TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Teşkilat' dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yönetmen koltuğunda Burak Arlıer'in oturduğu ve Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği iddialı diziye 'Kaptan' karakteri geliyor. Kaptan'a oyuncu Burak Demir hayat verecek. Demir, psikopat bir karakter olarak 91'nci bölümden itibaren dizideki tansiyonu artıracak.

burak-demir.jpg

DİZİNİN KONUSU

Yeni yılın ilk haftası dolayısıyla geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen 'Teşkilat' dizisi 7 Ocak'ta (bugün) saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikayesini ele alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN