Teşkilat yeni sezonda yeni oyuncuları kimler? İşte Teşkilat dizisi yeni oyuncuları ve karakterleri

Teşkilat yeni sezonda yeni oyuncuları kimler? İşte Teşkilat dizisi yeni oyuncuları ve karakterleri

TRT ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. 2 Ekim 2022 tarihinde yayına başlayan dizinin yeni oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olurken dizi tüm heyecanıyla ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Teşkilat dizisine yeni katılan oyuncular…

Ekranların sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonda ekranda yer almaya devam ediyor. Türkiye'nin İsimsiz kahramanlarını yer aldığı heyecan dolu dizi hem konusuyla hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonda kadroda yer alan güçlü isimler diziye veda etti. Yeni sezonda ise veda eden oyuncuların yerine yeni isimler dahil oldu. İşte Teşkilat dizisine yeni katılan oyuncular…

TEŞKİLAT DİZİSİNDE KİMLER KATILDI?

Pazar günleri TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Teşkilat dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna Geçtiğimiz sezon Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüpoğlu ve Ezgi Şenler veda etti.

Teşkilat 3. sezon

Sezon finalinde Serdar'ın ölmesi ile oyuncu kadrosundan ayrılan bir diğer isim ise Çağlar Ertuğrul oldu. Yeni sezonda hikaye kaldığı yerden devam ederken oyuncu kadrosunda da yeni isimler göze çarpıyor.

Teşkilat dizisinin 3. sezonunda kadroda yer alan isimler arasına Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırım, Levent Can ve Yunus Narin dahil oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN