The Simpsons dizisinin kehanetleri bir bir tutuyor! Bir kez daha gerçekleşti: Sıradaki kehanet ise bu...

The Simpsons dizisinin kehanetleri bir bir tutuyor! Bir kez daha gerçekleşti: Sıradaki kehanet ise bu...

Dünya gündeminde sık sık yer alan The Simsons dizisi yeniden gündeme geldi. ABD'de yayınlanan en sevilen dizilerden birisi olan The Simsons'lar sürekli olarak ileri tarihli olayları bilmesiyle birlikte gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz bölümlerde yer alan bir olay daha gerçekleşti. Kehanetleriyle dünya gündeminde yer alan dizinin yeni bir öngörüsü daha ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

THE SİMPSON BİR KERE DAHA BİLDİ!

ABD ekranlarında yayınlanan The Simpson dizisi günümüze kadar birçok olayı daha öncesinde bilmesiyle dikkat çekti. Sürekli olarak gündemde yer alan The Simpson dizisi yeni bölümlerinde yer alan olaylar ile birlikte dünya gündemini sarsmaya devam ediyor.

ABD dizisinde geçtiğimiz günlerde yaşanmaya başlanan bir tartışma ile daha özdeş hale getirildi. Eski bölümlerinde koronavirüs pandemisi, Donald Trump'ın seçimi kazanması ve ABD Kongre Binası'nın basılması gibi daha birçok olayı öncesinden bilmişti. The Simpson dizisi bu kez yeni bir olay ile gündeme geldi.

ABD'de yayınlanan The Simpson dizisinin 34 sezondur devam ettiği ve dizide senaryonun birkaçının gerçeğe dönüşmesi ile birlikte dünya tarafından dikkatle izlenmeye devam ediliyor. Her yeni bölümüyle izleyicisini şaşırtan diziden yeni bir öngörü geldi.

thesimpsons-s32-e7-living-room.jpg

THE SİMPSON'LARDA GEÇEN OLAY!

Günümüzde yer alan tartışması ise The Simpsonlar yıllar öncesinde tahmin ettiği görüldü. Dizide ailenin babası olarak Homer, annesi Marge, çocuklar ise Bart, Lisa ve Maggie konu olarak yer alıyor.

The Simpson dizisinin 1990'lı yıllarda ekranlarda yayınlanan "Itchy & Scratchy & Marge" isimli bölümünde Marge Simpson "Itchy & Scratchy" adlı çizgi filminde şiddet öğelerini ortadan kaldırmak ve bu duruma karşı mücadele edecek bir aktivist gurubun oluştuğu dikkat çeker.

Fakat bu grup Springfield'e gelen Davut heykeline dair bir imza kampanyasını başlattığı görülüyor. Daja sonrasında heykelin pantolonunu indiren Marge Simpson bir adam değil sanat eseri olduğunu savunması üzerine ABD'de yaşanan Davut (David) heykeli tartışmaları akıllara getirdi.

the-simpsons-s32-e8-cinema.jpg

ÖNGÖRÜLEN OLAY!

The Simpson bölümünde yer alan olay ise geçtiğimiz günlerde Tallahassee Classical School’da yer aldı. Okulda yer alan heykel ile birlikte veliler tarafından pornografik olduğu sebebiyle şikayetler geldi.

Müdürü işinden etmek için harekete geçen veliler belirtilen yasa gereği 11 ve 12 yaşındaki 6'ıncı sınıf öğrencilerine yıllık müfredatın küçük bir bölümünde Rönesans dersleri verilmesi gerektiğine dair savunmasını yapsa da başarılı olamadı. Bu olay üzerinde Davut heykeli olayı gerçek oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN